ustam ellerine sağlık cok güzel olmuş.
Erkan kardeşim tebrik ediyorum çok güzel bir bıçak ve kılıf yapmışsın. Emeğine sağlık
Eline sağlık ustam harika bir bıçak olmuş, işçilik de çok güzel. Bıçaktaki logoyu nasıl yaptın pnp mi? Logo ile ilgili açıklama yaptın mı ben görmedim biraz bilgi verir misin?....
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar, Büyük moral verdiniz. çok sağolun. Alıntı yapılan: acurfirarda - 22 Nisan 2015, 03:57:31Eline sağlık ustam harika bir bıçak olmuş, işçilik de çok güzel. Bıçaktaki logoyu nasıl yaptın pnp mi? Logo ile ilgili açıklama yaptın mı ben görmedim biraz bilgi verir misin?....Baki bey logoyu bıçak üzerine pozitif 20 tekniğiyle uyguladım, bu konuyla ilgili tüm forum yararlansın diye bir anlatım videosu çektim, bugün yarın editleyip youtube a koyup forumda yayınlayacağım. anlatması çok karışık olduğundan video daha anlaşılır olacaktır.
Erkan ustam...Ne diyebilirim ki tümaayrıntılar süper malzenler kaliteli.Bacote sap d2 namlu super kılıf armalar vallahi çok hızlı cektinizYanlız namludaki arma biraz daha ufak olsa super olur gibi geldi.Kiliftaki arma çok güzel olmuşAyrıca türk bayrağı arması ayrı bir hava katmış.Ellerinize sağlık. Tesekkur ederim ufkunu açtığını için
güzel bıçaklar yaptığınızın farkında olduğunuzu bilerek yorum yapamamıyorum .bence güzel.. logo da ayrı bir güzel..