Eline sağlik yakindan görme imkanim tabiki oldu. Senin icin söylenecek sayende bicak yapmayi ögrendim ama en önemlisi etrafimdaki malzemelere bakis acim değisti her gördügüm malzemeden acaba bundan ne yapabilirim bakis acimi değiştirdin
Hanimmin küpelerine baktim ama deriye desen yapabilecek bir tane cikmadi.

Kisaca hayatimda senin gibi bir abi bir dost ve bir sirdaşa sahip olduğum için şansliyim iyiki varsin 
İyi dileklerin için teşekkür ederim kardeşim, duygulandırdın beni.
Erkan abi eline saglik sirasiyla gideyim 
Daha once belirtmedim ama logonuzu cok begeniyorum yalniz bicaga uygulanmasini bence biraz daha ufak yapmalisiniz
Kilif, kilifin uzerindeki logo cok hos olmus kilifa logoyu sanirim yaptirdiginiz kalibi bastiniz. Kalip hakkinda bilgi almak isterim eger mumkunse bende oyle bir is yaptirma niyetindeyimde 
Bicaga gelince formu cok guzel yalniz bence binbir emek ugrasarak yaptiginiz bicaktaki cizikleri birazcik daha ugrasarak gidermeniz daha iyi olacaktir ozellikle uzerine logonuzu bastiginiz bicak ise mumkunse iscilikten kacmamakta fayda var acikcasi yaptiginiz bicaklarin marka degerinin zedelenmesi beni uzer. Birde resimde yanlis gormediysem celigin ham halinde olan bazi cukurluklar var aslinda sanki bunlarin taslama esnasinda gitmesi gerekirdi diye dusunuyorum ama gitmediysede perdaha devam 
Lutfen bu yazdiklarimdan oturu alinmayin sadece islerinizin daha ileriye tasinmasi adina cahil halimle yaptigim degerlendirmeler bunlar. Ama genel anlamda bence guzel ve kullanisli bir bicak tekrar elinjze saglik.
Hasan hocam yapıcı geri bildirimleriniz için teşekkürler, logo konusunda haklısınız artık daha ufak ve kenarda yapıcam. perdah konusunda artık acele etmiycem ilk bıçaklarımda biraz heyecanım vardı fakat bu son bıçak sonrası sabır kararı aldım, deri üzerine logoyu elimle çizdim ve üzerinden tornavida ile iz yaptırdım. fakat bir kaşe firmasıyla konuştum logonun damgasını yapabiliyorlarmış, müsait zamanda yaptırıcam bakalım. tekrar teşekkür ederim faydalı yorumlarınız için.
eline sağlık üstat yeni eserini merakla bekliyorum
Teşekkürler , çok sağolun.
Ustam ellerine emeğine sağlık

Teşekkür ederim Rasim abicim.
Erkan ellerine sağşlık valla çok güzel olmuş.
Çok teşekkürker dostum.
Sevilen bir model için gayet işlevsel bir yorum olmuş eline sağlık usta 
Teşekkürler kardeşim.
Elinize sağlık gayet güzel oluş.
xx
Çok teşekkür ederim.
Elinize sağlık Erkan Bey, kılıfta bıçak ta çok güzel olmuş.
Teşekkür ederim Rıca abi, çok sağolun.
Ellerinize sağlık çok güzel bir eser olmuş
Çok teşekkürler.