Kuyruk kisminda bir açidan sozediyorsan malzemeyi boydan kesmeden önce delmen gerekiyor balcak kismiile olan birlesimini dikatlice kontrol edip alistirmak icin pratik bir kaç yöntem var daha kolay yöntem arasina presbant denilen kalinliği homojen matbaaci,ve elektrikcilerin kullandiği bir kagit var istenilen kalinlik ceşitliligi var ondan kesip araya kullaniyorum iki malzemenin genleşme farkini emiyor.istediğim aciyi önce 0.5 rotringimle çizip handiwork testeremle kesiyorum.handiwork benim şiddetle tavsiye edebileceğim bir takim.temiz kesebilenin zimpara yapmasina bile gerek kalmiyor.kesim hatasi varsa duzeltmek için zamana maloluyor.egimli yüzeyleri birbirine alistirmak için macun celiği gibi ceşitli formlarda sekilli celiklerle üzerini,dokunan yerleri lokal olarak kaziyorum eger gözumle gorebildiğim bütün hatalari bir şekilde müdahale etmem gerekiyor biliyorum ama bu sabir bende olmuyor,:)
Bir diger yontem bicagin kuyruk kisminin şablonunu hazirlama yada kontür şablonu kullanarak ahsabin üstune cizip delik deleceğim yerleri markaliyorum, ben ayni aleti profillerin rikasso simetrisini kontrol ederkende kullaniyorum...