Bıçak Sanatı - Forum

İNZİVA..

BAM_35

• 589
  • Murat ARIKUT
    • ma | d tasarım ve danışmanlık (sadece iletişim bilgileri)
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir, Konak
Ynt: İNZİVA..
« Yanıtla #20 : 03 Şubat 2013, 00:03:34 »
Hafif uyku sersemi, düzgün de yazamamışım ama, galiba bu çıkışlarıma alıştı forum. : )
Sabır bittiğini düşündüğümüz yerde başlar...
Ve bireylere verdiğimiz değerle ters orantılı olabilir ;)

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #21 : 03 Şubat 2013, 04:31:29 »
bende kac tane profil bozdum inanamazsin gerci hepside telafi edilecek gibi gerekli teknik ekipmani aldigim zaman .hic canini sikma su ana kadar en az 20 tane profilim var bitmeyi bekleyen enson bicagimin isil isleminden sonra asiri sert oldugunu farkettim tekrar bir temperleme ve hala savasa devam ediyorum evde 3 km uzakta bir evin garajini kiraladim derken bir iki malzeme yaa tabiiki cok zor bu aksam iki uc tabaka zimpara siparis ettim ah ihtiyaclar hic bitmiyor hep bir savas .Kardesim  hiiic moralini bozma hatta cok moral dolu olki bizde yavasladigimiz takdirde bizede motivasyon verebilesin .Almanlarin bir sözü Idman insani usta yapar...
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
  • Meslek: Eczane teknisyeni
  • Yer: Konya/Bozkır
« Yanıtla #22 : 03 Şubat 2013, 22:24:41 »
Değerli ustalarım daha öncede bahsettiğim gibi, bu bir bırakış, teslim oluş değildir. Malzeme tedariği ve el becerisi geliştirme sürecidir. Bu süreçte yaptığım bıçağımsıları bu forumda paylaşmam forumda ki ustalarıma saygısızlık olur. Ama az kaldı mümkün olduğunca bol çizikli bıçaklar görmeye hazır olun:)
Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU