Kabza kalınmı olmuş kenarları keskinmi kalmış Benim elime çok rahat geldi ama biraz daha incelteyim ozaman. Hanımla papaz oluyoruz balkonda acele acele yapınca anca bu oldu... Sapı çamterbentini balmumu karışımı uyguladım....Sudan korumak için...
Özgür beyin kestirdiği şef bıçağının kabzası konusunda Emre ustama danıştım. Mutfak bıçağı olduğu için prinç yahut mikarta balçak önermişti. Elimdeki mikartalardan deneyeceğim olmazsa hurdacıdan aldığım aliminyum kapı kolunu accık ameliyat edeceğim:)Tamamlamamış olsaydın sana önerim bu olurdu.Birde kabzanın kıç kısmı çok sivri olmuş. Beni rahatsız ederdi. Ama sen memnunsan o ee yengede memnunsa
Eline sağlık usta. Bu namlu geyet kullanışlı duruyor.Bıçak ucunda benim çok sık yaptığım bir hatayı yapmışsın gibi görünüyor. Bu hatada taşlama sırasındaki el hakimiyetinden dolayı ucun kalınlığı fazlaca azalır. Eğer bunu yaşayan varsa ve gidermede sorun yaşıyorsa burunda sırtı uca doğru biraz fazla bıraksın, ağzın taşlamasını yapsın. Bu ağız taşlaması bittikten daha sonra bu sırt fazlalığını zımparalayıp atsın.