Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 23 Nisan 2012, 23:01:17bu arada bende bir arkadaşın deposunda gezerken el ile çevrilen bir körük buldum alaman malı iş yaparmı cok az çevirmeme rağmen bayağı bir hava basıyorduAman kaçırma kullanmayacak olursan da haber ver.
bu arada bende bir arkadaşın deposunda gezerken el ile çevrilen bir körük buldum alaman malı iş yaparmı cok az çevirmeme rağmen bayağı bir hava basıyordu
Döverken madırga mı kullanıyorsun?
Soytürk senin o fotğrafta, civataların arasına sıkıştırdığın bileme taşı mı? eğer öyleyse nasıl bir taştır, ince mi, kalın mı? Biraz aydınlatsan nasıl güzel olur.
Taş güzelmiş, güle güle kullan. Madırga kullanmanın hiç bir sakıncası yok sadece merakımdan sordum. Aslında dövmede elin hangi çekice alışkınsa en iyi çekiç o
Bakıyorum hiç merak etme. Burada bir tane var http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-sanayi-endustri-makineleri-mengene-kazikli-2-elcakir-makina-46288675/detay ama fiyatta uçmuşlar. Benim en son baktığım yerde 100 TL den vermiş adam.
Soytürk ustam eline sağlık bence çok güzel bıçakların dövme işini pek bilmem biz talaşlı imalat adamıyız fakat çok zor olduğu belli elin alıştıkça çok daha güzelleri ile karşımıza çıkacaksın eminim ellerine sağlık...
yurtdışın seyahetlerimde bu kazıklı mengenelerden bir dünya görüyorum sağda solda atıl duran ama meretler ucağa alınacak kadar hafifdeğğil yani .
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 24 Nisan 2012, 22:52:38Bakıyorum hiç merak etme. Burada bir tane var http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-sanayi-endustri-makineleri-mengene-kazikli-2-elcakir-makina-46288675/detay ama fiyatta uçmuşlar. Benim en son baktığım yerde 100 TL den vermiş adam. Sefa ustam, bildiğim kadarıyla bu mengenenin iki ağzının alt tarafında yay gibi bir parça olması gerekmiyor mu ? Bu ilandakinde yok ! Acaba bazısında var bazısında yok mu ?
Aynen öyle, hem yay hemde bağlantı tablası eksik.
Tebrikler Soytürk çok güzel gözüküyorlar,biraz daha dikkatli ve sabırlı bir çalışmayla çok daha güzel bıçaklar çıkacaktır diye düşünüyorum,kolay gelsin.
Çok güzel bıçaklar yeni örsünle daha güzellerini yaparsın ustam inşallah.