Vallahi allah şahittir ne yazacağımı bilemedim, Şimdi biz 29 Ekim cumhuriyet bayramını kutladık diye 1000 yıllı tarihi gerimi tepmiş olduk..? ancak benim bildiğime göre Milattan öncesine dayanıyor ki bu 2000 yılından fazla eder.Hatta tarihten Türkü çıkarırsan tarih kalmaz derler,. Şimdi Nereden başlasam ne yazsam gerçekten kafam karışmış. Mete handa bizim, Atillada bizim. Sultan Alparsalanda Bizim Eruğrul Gazide bizim, Fatih sultan Mehmet te bizim, Abulhamit handa Bizim Mustafa Kemalde bizim....Ben şuan bunu rahatça yazıyorsam 1923 yılına kadar yokluk içinde uçumurun kıyısındaki bir ülkede yiyecek, yemek yok, atacak kursun yok, Canakkalede düşman dayanmış, istanbul boğazında toplar Saraya cevrilmiş. Anadoluyu Çeşitli ülkeler paylaşmış, Her yerde zulum, Basılan yakılan köyler tecavuz edilen, kadınlar kızlar, kurşuna dizilen cocuk demeden erkekler. Şimdi bunlar olurken hiç bir şey yapmadan durup düşmanın kendi kendine gitmesinimi beklemek lazımmdı ben öyle anlıyorum. Yani ne yazsam gerçekten bilemedim. Herkesin kendi görüşü Ama kendine Türk diyen biri Bunu yazamaz ben cumhuriyeti sevmiyorum diye. Gök Türklerden sonra tarihte Türk adını kullanan ikinci ülkeyiz. Bu çok önemli bir olay tarihte... Onca Askerimizi Polisimiz boşunamı şehit oldu.. Canakkalede. Dumlupınarda, Sakaryada.. onca can boşunamı bu toprakları kanıyla yoğurdu. Vallahi böyle yaparsak Ahirette Sehitlerimizin yüzüne bakamayız, Türkiyeden Başka gidecek yerimiz vatanımız yok. ne yazıyor Çanakkalede Dur Yolcu bilmeden Gelip bastığın Bu topraklar Bir Devrin Battığı yerdir. bütün dünya buna hayran Bütün dünya Türkün Gücüne Hayran, Affedin o kadar çok devrik cümle olduki toparlayamıyorum... Keşke Bizde Fatih sultan Mehmet han kadar okusak, kütüphanesinde olmayan kitap yok. Sanatcı Zanatkar, Keşke bizde Mustafa Kemal kadar okusak..Ama Allah bize onların yaşadığını yaşatmasın görüyorumki.. Biz onların yaptığın çeyreğini bile bu nesille bu bilgi ile yapamayız.. Yüce Allah tektir, ordusu Türk tür...