Fatih bey çok güzel bir konuya değinmiş. Bende bu konuda bir kaç şey söylemek istedim.
Bıçak sanatı forumu bana bıçak ile ilgili her şeyi öğretti ve öğretmeye devam ediyor. Mesela dövme paslanmaz çelikten bahseden bir usta gördüğümde tatlı bir tebessüm oluyor suratımda.
Bizleri bir araya getiren şey ortak ilgi alanlarımız, avcılar gibi, sporcular gibi, aynı disiplindeki bilim adamları gibi, fuar ziyaretlerimizde kırk yıllık dostlar gibi sohbet edip güzel zamanlar geçirebiliyoruz. Birbirimizin atölyelerini ziyaret edip bilgilerimizi paylaşabiliyoruz. Bunlar aramızdaki görünmeyen sıkı bağlar ve bizleri birbirimize bağlıyor.
Dolayısıyla 5000- 6000 civarı üyesi olan bu forumda her türlü insanı görmek tanımak mümkün, hepimiz burada paylaşım yaparken ve bir şeyler okurken sosyal statülerimizden sıyrılıyoruz. Öğretmenler var, mühendisler var, doktorlar var, iş adamları var, teknik personeller var vs...
Şu şekilde bağlayacağım, kötü niyetli bir avuç insanı bir tarafa bırakıp, iyiler ve gerçekten hobidaşlarımız için üretmeye, paylaşmaya, takip etmeye devam etmeliyiz. Keyif ile hobimizle ilgilenmeli, kötü niyetli insanlarla boş vakit kaybetmeden keyif almaya devam etmeliyiz. Çünkü bıçak konusunda Türkiye'nin en dolu,en bilgili ,en paylaşmayı seven topluluğuyuz. Bunun bir parçası olmak beni çok gururlandırıyor.
Bu forum vasıtasıyla benim bir kelime, bir harf dahi öğrenmeme vesile olan değerli ustalarıma şükranlarımı sunuyorum. Mevlam sağlıklarını sıhhatlerini devam ettirsin, ayaklarına taş değmesin, işleri güçleri rast gitsin.
Saygılarımla,