harika oldu bende tam onur beyin sormak istediği şeyi sormak istiyordum bu alet iş görürmü diye ama konu açıp kalabalık yapmak istemedim yorumlarsanız bende çok mutlu olurum ..
o tip bir makina muhakkak işe yarar fakat linkteki ürün için ben o parayı vermem. 250w-2900d... bizim için baya bir güçsüz kalır. düşünürsek benim matkap bile 350w.
sonuç şöyle. çeligi işliyo ama çok az kıvılcım çıkararak. ahşabı işliyo. belirgin bir bayılma olmuyo. eğeye göre tabiki çok çok hızlı. ama elimde bu matkap olmasaydı, gidip matkap alıp bunu yaparmıydım, tabiki hayır.. linkteki makinayı çalıştıracak yerim olsa o makinayı alırmıyım, yine hayır. giderim hurdacıya, minimum 1hp mono bir motor alırım, yine minik bir alet yaparım çok daha iyi olur ve aynı maliyete biter. ben bunu elimdeki malzemeyi degerlendirmek ve su verilmiş profile scandı agız açmak için yaptım. biraz da aleti şartlar belirliyo. mesela bugün kabza yaparken denedim çok toz çıkıyo hemen kapatıp törpüye geçtim. bu aletin avize satılan bir dükkanda çalıştıgını düşünün. zaten yerim olsa hiç durmam profosyonel birşey yaparım