Alıntı yapılan: Taner Salar - 25 Ocak 2014, 16:16:03güzel olmuş mehmet ama karbon çelığı olupta hamonu olsaydı işler değişirdi ..oda olucak tabi once hamon kilini bulmam lazım demekkı sabahlara kadar çokça pratık yapacaksın gel bu sevdadan yol yakınken vazgeç , sonra benım gıbı karbon çelıklerınden başka çelıkle çalışamazsın..
güzel olmuş mehmet ama karbon çelığı olupta hamonu olsaydı işler değişirdi ..
Alıntı yapılan: mehmet pptroko - 25 Ocak 2014, 18:46:54Alıntı yapılan: Taner Salar - 25 Ocak 2014, 16:16:03güzel olmuş mehmet ama karbon çelığı olupta hamonu olsaydı işler değişirdi ..oda olucak tabi once hamon kilini bulmam lazım demekkı sabahlara kadar çokça pratık yapacaksın gel bu sevdadan yol yakınken vazgeç , sonra benım gıbı karbon çelıklerınden başka çelıkle çalışamazsın..[/quoteah ahhhh bi 1095 çeligimiz olaydı ne guzel olurdu inceden bi mesajmı verdım ne
Mehmet usta bıçakların kusursuz, işçilik çok iyi. Çok hoşuma giden bir profil. Bende aynısından başladım daha bitmedi. Bitince seninkinin yanında çok sönük kalacak.
edc lere karşı herzaman bir zaafım var... bu da öyle keyifli olmuş ki .... tebrikler, ellerine sağlık....
Ah Mehmet Taş banami geldi hemde 1095 galiba 1095 kalmadida bir ihtimal bir parca daha c105 olsa olmazmiydi
Yeni gördüm, kusura bakma, bayıldım ufaklığa, süper temiz çalışma, kutlarım