Selamlar İbrahim bey , elinize sağlık süper bir çalışma olmuş , Loveless modellerine hastayım sizin çalışma bayaa özgün olmuş , çok beğendim bende yakında bitireceğim bir çalışmayı paylaşacağım inş. 
Teşekkür ederim Burak,sana da kolay gelsin.
abi ellerine sağlık, gerçekten güzel ve özel bir çalışma olmuş. her bıçağında duyduğumuz gıpta miktarı artıyor 
fakat fotoğraftan bakınca sanki balçak namluya göre biraz kalın kalmış gibi. kullanım esnasında bir sorun çıkartacağını sanmıyorum, yani işleve dair bir fazlalık değil de, görsel dengeler itibariyle sanki biraz daha ince olabilir miydi diye düşünüyorum. bu da öyle bir eleştiri işte 
mesajı yazdıktan sonra tekrar baktım fotolara, belki de ben balçağın yekpare görüntüsünden dolayı yanılıyor olabilirim de..
Teşekkürler Emin,balçak olabildiğince ince yapmaya çalıştım şu anda balçağın kalınlığı 14-15 mm bundan daha ince de nasıl olur bilemiyorum
Arada çıkarıp seviyorum biraz, süper bir şey bu d2. Kesiyor diye bir tabir varya onu tamamen karşılıyor
Şuana kadar çok memnunum, bir gün beraber doğaya da çıkınca daha çok deneme fırsatım olacak 
Eyvallah Mehmet Ali,daha epey zaman keser diye düşünüyorum.
Maşşallah Maşşallah Maşşallah
yazacak başka bir şey yok 
Teşekkürler Rasim usta
gözümü almadım 
ellerinize sağlık,çok güzel olmuş ustam.
Teşekkür ederim
Eline sağlık İbrahim Abi. Çok güzel olmuş. Dekoratif pinleri yaparken nasıl bir yol izledin?
Teşekkür ederim Umut,dekoratif pimleri yapmak aslında çok zor değil diye düşünüyorum asıl önemli olan gerekli malzemeleri bulabilmek diye düşünüyorum.Aslında dikkatli bakarsan benim yaptığım pimlerde de problem az da olsa var.Malzemeyi bulabildikten sonrasında malzemeleri iç içe geçirip en son içerisine polyester çeketirerek yapatım.Polyesteri çekmek için daha önce forumda da yayınlanan yöntemle yani, bir şırınga ucuna pime geçebilecek kalınlıkta bir boru takarak bu borunun diğer ucunuda yaptığım pime takarak bir bardağa hazırladığım polyesteri şırınga yardımı ile pimin içerisine çektim.Polyester donana kadar bardağın içerisinden pimin ucunu çıkarmamak gerek yoksa pimin içine çektiğiniz polyester boşalabilir.Polyester donduktan sonra işlem tamamdır kullanılmaya hazırdır.Yanlız çakarken ve fazlalıkları zımparalarken dikkatli olmak gerekiyor,çakarken fazla sert vurarak çakarsanız pimin eğilip bükülmesi mümkün oluyor.bir de fazlalıkları zımparalarken eğer bant zımpara kullanıyorsanız çok yüksek devirde bu işlemi yapmayın zira pimin içindeki polyester ısıdan dolayı yumuşayabiliyor ve pimin içerisinden çıkabiliyor biraz dikkatli olmakta fayda var.