Bıçak Sanatı - Forum

İlk bıçağım

ibrahim 6360

• 407
  • Meslek: Ticaret
  • Yer: istanbul
Ynt: İlk bıçağım
« Yanıtla #20 : 29 Ocak 2012, 22:48:31 »
ellerinize sağlık. ilk bıçak için süper işçilikli bir bıçak olmuş. zaten zamanla diğer eksiklikleride gidereceğinize eminim. bu arada fotoğraflarda sanki stüdyoda çekilmiş gibi. :2up

Teşekkürler Murat bey ,fotoğraflara gelince, evet itiraf edeyim ki evdeki küçük stüdyomda çektim fakat çok etkisi olmasın diye fazla dikkatli bir çalışma yapmadım.Fotoğraflar soft bax içinde 2 adet 600 lük paraflaş kullanılarak Canon 5D Mark II ile  çekildi.Bu arada fotoğraf konusunda amatör olarak yaklaşık 20 senedir uğraşmaktayım çekmiş olduğum bazı fotoğraflarım çeşitli dergilerde kullanıldı.Bazı dostlarım için de ürün tanıtımı amaçlı çalışmalarım oldu,tabi bunların hiç birisi para kazanmak maksadıyla olmadı hepsi amatör ruhla yapıldı.Çekmiş olduğum bazı fotoğraflardan bir kaçını sizler ile paylaşayım.

Fotoğraf "Çekilir", Resim "Çizilir" :)

gecmisgelecek

• 573
  • Mustafa Tekin
  • Meslek: Memur
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21 : 29 Ocak 2012, 23:56:21 »
Çok güzel olmuş inşallah benimde ilk bıçağım bu kadar güzel olur ;)

murat güleç

• 1029
  • Yer: Ordu
« Yanıtla #22 : 30 Ocak 2012, 01:31:02 »
İbrahim bey tebrik ederim gerçekten çok güzel kareler. 20 yıl dile kolay neredeyse benim şuan ki yaşım kadar olan bu süre zarfında kim bilir daha nice güzel fotoğraflarınız ve derya misali bilgi, deneyim ve tecrübeniz olmuştur. saygı duymamak elde değil. tekrardan tebrik ediyorum. saygılar.   

« Yanıtla #23 : 30 Ocak 2012, 01:48:01 »
İbrahim bey, estetik bakış ve yaklaşımları bir yana bırakarak sadece işçiliğe yönelik olarak söyleyecek olursam işçilik neredeyse kusursuz olmuş. Polisaj işini bende sevmediğimden polşsajlı görüntü benide rahatsız ediyor. Bundan sonraki yapacağınız bıçağı merakla bekliyor olacağım, ellerinize sağlık, tebrikler.

Ismet Guney

• 667
  • 1968
  • Yer: ankara
« Yanıtla #24 : 30 Ocak 2012, 21:32:10 »
Elinize saglik Fotoraflarda bir harika.
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir

ibrahim 6360

• 407
  • Meslek: Ticaret
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #25 : 30 Ocak 2012, 22:58:51 »
İbrahim bey, estetik bakış ve yaklaşımları bir yana bırakarak sadece işçiliğe yönelik olarak söyleyecek olursam işçilik neredeyse kusursuz olmuş. Polisaj işini bende sevmediğimden polşsajlı görüntü benide rahatsız ediyor. Bundan sonraki yapacağınız bıçağı merakla bekliyor olacağım, ellerinize sağlık, tebrikler.

Teşekkürler  Sefa usta inşallah bundan sonraki bıçaklarda sizlerin bu güzel düşüncelerinizi boşa çıkarmam :)

Çok güzel olmuş inşallah benimde ilk bıçağım bu kadar güzel olur ;)
Teşekkürler

İbrahim bey tebrik ederim gerçekten çok güzel kareler. 20 yıl dile kolay neredeyse benim şuan ki yaşım kadar olan bu süre zarfında kim bilir daha nice güzel fotoğraflarınız ve derya misali bilgi, deneyim ve tecrübeniz olmuştur. saygı duymamak elde değil. tekrardan tebrik ediyorum. saygılar.   

Teşekkürler Murat kardeşim

Elinize saglik Fotoraflarda bir harika.

Teşekkürler
Fotoğraf "Çekilir", Resim "Çizilir" :)

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #26 : 31 Ocak 2012, 17:43:54 »
ricasso bölgesinin alışılmışın dışında geniş olması dışında bıçak oldukça başarılı. ilk bıçağınızda sanıyorum tüm alternatif uygulamaları denemişsiniz. lineer, sırt deseni, balçak, çift parçalı kabza gibi. tebrik ediyorum.  :2up
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #27 : 31 Ocak 2012, 21:46:20 »
elinize sağlık :)   benim ılk gözüme çarpanlar    balçak oldukça büyük ve kalın  sankı daha yapılacak işleri varmış gibi duruyor, rikasso oldukça uzun kalmış.  ve bu son söyliyeceğim kendimle alakalı  parlak namlular bana hiç hoş gözükmüyor . tabi bu kişiden kişiye değişir ;)

genel olarak ilk bıçak için gayet ıyı " bu arada bant zımparanızın  olduğunu bılerek gayet ıyı dıyorum :)"   şayet elde eğe ıle yapılmış  ılk eserınız olsa idi mükemmel diyecektim..

benim ilk yaptığım skınneri görseydiniz  demediğinizi bırakmazdınız ;D

elinize kolunuza sağlık yeni eserlerinizi  yakın zamanda göreceğiz sanırım..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

muratkucuk

• 483
  • Meslek: Serbest
  • Yer: Kütahya
« Yanıtla #28 : 31 Ocak 2012, 21:48:03 »
İşin sırrı şimdi anlaşıldı bu hemde ilk bıçağınızın güzelliğini Canon 5D ye borçlusunuz.   ??? İşin şakası bir yana sizin amatör fotoğraflardaki profesyonelliğinden de  anlaşılacağı üzere başlangıcı bu ise sonrasını düşünemiyorum. Tekrar tebrikler.

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #29 : 01 Şubat 2012, 20:36:18 »
ilk bıçak için çok güzel bir işcilik, benim gibi daha ilk bıçağını yapamamış acemileri cesaretlendiriyorsunuz tebrikler

Mehmet DOĞAN

• 337
  • Meslek: Elektrik Teknisyeni
  • Yer: Hatay /DÖRTYOL (Birecik)
« Yanıtla #30 : 19 Şubat 2012, 13:16:53 »
Başlangıç için harika bir örnek elinize saglık yenilerini bekliyoruz.
İki dost arasına bir kez güvensizlik girerse, birine ya sürgün ya da ölüm düşer.