Bu nemuklar pek çok kişinin hoşuna gitmiyor ama ben de çirkin ama çok kullanışlı bıçak olarak görüyorum. Güzel işçilikle daha güzel görünmüş. Ellerine kollatına sağlık
Alıntı yapılan: orkunaydin350 - 16 Mart 2021, 12:19:09Bu arada görmezden gelinemeyecek bir başka noktaya dikkat çekmek istiyorum, fotoğraf kalitesi. Başarılı bir ürün fotoğrafçılığı yapılmış, tebrikler. Tekrar elinize sağlık.Fotoğraf konusunda öğrenecek çok şey var özelikle parlak ışığı yansıtan malzemelerde çok problem yaşıyorum profilimde paylaştığım çakının (yakında paylaşacağım) yüzeyi parlak ne yaptıysam düzgün fotoğraf çekemedim ya benim yansımam çıkıyor yada parlıyor ışığı azaltsam başka bir sorun oluyor
Bu arada görmezden gelinemeyecek bir başka noktaya dikkat çekmek istiyorum, fotoğraf kalitesi. Başarılı bir ürün fotoğrafçılığı yapılmış, tebrikler. Tekrar elinize sağlık.
Alıntı yapılan: mehmet dülcek - 16 Mart 2021, 12:43:37Alıntı yapılan: orkunaydin350 - 16 Mart 2021, 12:19:09Bu arada görmezden gelinemeyecek bir başka noktaya dikkat çekmek istiyorum, fotoğraf kalitesi. Başarılı bir ürün fotoğrafçılığı yapılmış, tebrikler. Tekrar elinize sağlık.Fotoğraf konusunda öğrenecek çok şey var özelikle parlak ışığı yansıtan malzemelerde çok problem yaşıyorum profilimde paylaştığım çakının (yakında paylaşacağım) yüzeyi parlak ne yaptıysam düzgün fotoğraf çekemedim ya benim yansımam çıkıyor yada parlıyor ışığı azaltsam başka bir sorun oluyorBıçak Güzel olmuş Emeğine sağlık fotoğraf için şöyle bir şey deneyebilirsiniz https://www.youtube.com/watch?v=4W-mhm2Odec
Kompozisyon on numara elinize sağlık. Eski ustaların işlerinde farklı bir lezzet var kesinlikle. Karakterli işleri var.
Elinize saglik cok şık olmuş. Dut ağacından böyle desenler hiç beklemezdim, ağacın ur kısmı falan mıydı?
Bıçağın formu çok güzel Mehmet ustam bende kabzeye bittim çok güzel olmuş dut mükemmel desen cikmis