Elinize sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş. Özellikle kabzada çift malzeme kullanılanlar ve geçişlerin kusursuzluğu 
Gözüme takılan nokta ise boru pimlerin bazılarında eksik oluşu 
Çok teşekkürler Osman hocam, beğenmene sevindim. Çift malzemeli kabzaları senin de İnstagram'da takip ettiğin "gallardo_knives" hesabının sahibi Joshua Gallardo ustadan esinlendim. Adamın sıkı hayranıyım. Gönderilerinde senin de beğenilerini görüyorum sürekli.

Hatta bazı yerli bıçak yapan ve sosyal medyada popüler olan ustaların kendi modelim diye isim bile verdiği bıçakları Joshua Gallardo'nun birebir kopyası.

İnstagram ve Pinterest'i sadece kendileri keşfetti zannediyorlar galiba.

Boru pimlerin durumu da şöyle; ben atölyede(babamın) çalışırken elimde sadece bir çeşit boru pim vardı. Onu da bıçakların 2 tanesine uyduğu için kullandım. Diğer 4 tanesine ebat olarak uyan boru pimim kalmamıştı. Bugün geri kalanlarını da alıp işyerine geldim ve burada takıp sahiplerine teslim edeceğim. Yani eksik pimleri tamamladıktan sonra tekrar fotoğraflamaya fırsatım olmayacak. O sebeple dün akşam mevcut son hallerini çekebildim.
Eline sağlık Orkun ustam hepsi gayet güzel gözüküyor, ufak tefek hatalar bütünsel güzelliğe neredeyse etki etmemiş, hepsini ayrı ayrı beğendim 
Çok teşekkürler ustam, sağolun.

Elinize sağlık ustam kabza formları ahşapları hoşuma gitti güzel olmuş.
Sağolun Şaban ustam. Kabzalar bu çalışmalardaki tek kozumdu.

Malum profiller hatalı olunca kabzalara extra özenmek istedim.

Eline sağlık.
Eyvallah hocam, çok teşekkürler.