Orkun hocam daha önce kompakt çalıştım bir defaya mahsus dediğiniz gibi ağır mermer gibi sağlam bir malzeme fakat tozu pis bir malzeme işlemesi ahşaba göre biraz daha zehmetli piyasada ucuz bulunabiliyor elbette bizim aldıgımız fabrikasyon bunun gibi katmanlı değildi bu el yapımı katmanlı normal genellikle mutfak ve şeflerde kullanılıyorlar bakteri barındırmaması açısından eğer siz uygun görürseniz fakat acelesi yoksa deneyebilirim ama zaman sorun olursa hemen yapma ve deneme şansım yok malesef.
Evet ustam, eğitim amaçlı olunca biraz kalın tuttuk.

Özelden adres gönderirsen konuşalım.
Benim kullandığım kompakt laminat kağıttan imal piyasada herkesin kullandığı siyah renkli malzeme ama sizin resimleri görünce bu daha çok ahşap laminesi ve sonrasında stabilize edilmesi gibi bir işlem sonucu oluşmuş bir ürün.Deneyecek ustaların sonuçlarını merakla bekliyorum girintili işlendiğinde desenlerde güzel çıkacak gibi. 
Evet ustam aynen. Kağıt mikarta da vardı ama ben ağaçsever olduğum için özellikle ahşap laminasyonu istedim. Fakat sonuç pek ahşap gibi değil. Görüntü ve desenler tamam ama dokunduğunuzda makinenin metal bir aksamı gibi yada bir mutfak tezgahının mermeri gibi hissiyatı var.

Bunda etmen dediğiniz gibi muhtemelen kısmi stabilizasyon. Katmanlar birbirine epoxy yada ağaç tutkalı ile değil, laminasyon reçinesi emdirilerek yapıştırıldı. İlk defa gördüğüm bir yöntem, reçine saatlerce kıvamını koruyabiliyor ve ince ahşaplar dış yüzeyleri kup-kuru olana dek reçineyi emebiliyor. Youtube'daki micarta videoları gibi katmanlar arasına epoxi sür geç değil yani. Parti parti reçine dökülüp tekrar tekrar katmanlar ıslatıldı ve en son prese sokuldu. Ayrıca bu reçine yüksek sıcaklık üretiyor. Kağıtlar için farklı bir reçine kullanılıyormuş, çünkü kağıdı hamur kıvamında eritiyormuş. Yabancı olduğum bir proses ve ürün kalitesini gerçekten çok merak ediyorum.

Polonyada ezh special diye plonya yapımı w2 var roman stoklosva diye bir usta var hep o celikle caşıyor
Bilgi için teşekkürler ustam. Bir sonraki gidişim(kısmet olursa) için aklımda tutacağım.