Ellerinize sağlık güzel bir iş olmuş Çeliğin cinsi ve sizin yaptıklarınız( normalizasyon, su verme, meneviş vs) hakkındada bilgi verebilir misiniz acaba.
Başlığı mercek altında açtığınız için ahkam kesmek istemiyorum, o sebeple bir yorum yapamıyorum fakat form ve dizayn olarak benim çok beğendiğim bir tarz. Saptaki ince bel ve tombik kısım çok hoş görünüyor, onu çok beğendim. Elinize sağlık.
Alıntı yapılan: orkunaydin350 - 27 Nisan 2018, 08:56:54Başlığı mercek altında açtığınız için ahkam kesmek istemiyorum, o sebeple bir yorum yapamıyorum fakat form ve dizayn olarak benim çok beğendiğim bir tarz. Saptaki ince bel ve tombik kısım çok hoş görünüyor, onu çok beğendim. Elinize sağlık.Telefondan girdiğim için yazılar çok küçük ve yanlışlıkla sabit namlu yerine buraya eklemişim bilerek seçtiğim birşey değil doğru yere taşıyabiliyor muyum bilemedim
Evet doğru yapmışsınız. Benim söylemek istediğim; Bu başlık altında bıçağınızı yorumlayacak ustalarımız var forumda. Benim deneyim ve tecrüben burada sizin bıçağınızı yorumlamaya yetecek düzeyde değil. O sebeple sanki normalde paylaşıyormuş gibi altına sadece düşüncelerimi belirtmek istedim. Endişem ise benim güzel olmuş diye yazmam bu başlık altında ahkam kesiyormuş gibi görünmem, ki bunu istemiyorum. Bu sebeple açıklama yapma gereği hissettim.
İşte bu benim en sevdiğim ağız full taşlama buna bayılıyorum eline sağlık kardeşim 👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽😀
Alıntı yapılan: yunus_cbn - 27 Nisan 2018, 20:43:43İşte bu benim en sevdiğim ağız full taşlama buna bayılıyorum eline sağlık kardeşim 👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽😀Ben de senin isim-logo uyumuna bayılıyorum, çok güzel bulmuşsun