Eminim şahsınıza münhasır, çevrenizde gıpta ile bakılan, hatta belki de kıskanılan 1 ustasınız. Ancak ben sizi tanımam, etmem. Niçin kıskanayım ?
Paylaştığınız videoda sakroiliak bölge kemiklerinin hemen altında yer alan pelvis kemiğini; -ki tahmin ediyorum koyun ya da keçi- chipping metodu ile ardışık vuruşlarla zor da olsa parçalıyorsunuz. Pelvis, sakroiliak yakınlığı ve ligament yoğunluğu ile korunan ve işlevlerini yerine getirebilen 1 kemiktir. Dayanımı ve kemik yoğunluğu son derece düşüktür. Ancak kıkırdaktan 1azcık daha sertliğe sahiptir ve destek bağlar ve adele grupları olmaksızın; sizin elinizde bulunduğu haldeki gibi, en savunmasız ve en kırılgan kemiklerin başında gelir.
Konumuza dönecek olursak, bıçağınız ile bir vuruşta herhangi bir büyükbaş hayvan femuru kırabileceğinizi düşünmüyorum. Bu yeterlilikte 1 bıçak imal ederseniz; sizi de yürekten takdir ederim.
Bıçağınızı güle güle, iyi günlerde kullanın. Başarılarınızın devamını dilerim...
soytürk ustayi kibte kiskanma diye bir niyetim yok
ben sanata ve sanatkara saygili bir kisiyim
sizi neden ates basti anlayamadim tabiki yapilan bir is temiz ve güzelse güzel denir,
isin dogrusu soytürk usta bu kemik kirani hakkiyla icra etmis yapmis
ellerine saglik ben begendim
ben altmis kisilik ekiple gemi tersanelerinde dünyada her cesit kaynagi yapiyorum ama,
kemik kirani yapamiyorum.