Eleştiri ve yorumlarınıza bırakıyorum yazmış birde görende sanır eleştirilecek yer bırakmış...
Soytürk ustada bu tip kabzeleri kullanıyor ve güzel oluyor. Siz biraz daha derin yapmışsınız yanılmıyorsam. Elinize sağlık yine güzel bir çalışma.
Eline sağlık abi çok güzel olmuş.Rasim ustanında eline emeğine sağlık.Sanmainin kontrastı daha iyi olabilirmiydi o2 daha siyah renk alıyordu.
Ellerine sağlık ustam hangi iş olursa olsun ciddiyet ve titizliğin sonucu çıkan eserler sende olduğu gibi her zaman takdir ve beğeni görecektir.
Tarık Usta mükemmel olmuş yine. Eline sağlık!
Tarik sanmai calismam deyince ocagi kurdun zannetmistim. bu arada eline saglik
Elinize sağlık ustam ben bayıldım Özellikle sapın oyukları daha derin ve polisajlanmış gibi duruyor çok yakışmış gerçekten
ellerine sağlık yanlız sanmayi sıkıntılı ya ağız açerken bir problem oldu yada döverken.bir tarfta sanmayi hattı çok iideal seviyede,diğer tafta burun sırta kadar açılmış
eline saglık tarık ustam bıcak harıka olmus form olarakda en begendıklerımden işciligine gelınce şapka cıkarırım tek sıkıntı bana gore kabze cok derın gırmısın
namlu ısıl işlem rengimi, asitle karartmamı? namluyu ince kum zımparayla (2000 gibi), wd40 yardımıyla biraz zımparalasan daha mı iyi olurdu ne...! (tabi asitle karartma uyguladıysan) bu arada eline, emeğine sağlık formu ve kabzası harika olmuş
Kimin yaptığını bilmeden bu bıçağı görsem namlu başlangıcından size ait olduğunu anlarım hocam. Elinize sağlık yine tertemiz çalışmışsınız.
Ellerinize sağlık, tek eleştirim fotoları neden elde çekiyorsun Tarık ustam rahat bıraksana bıçağı
elinize sağlık güzel çalışma olmuş
Eline sağlık yine güzel bir çalışma Tarık.