Ama balçağın formundan mı yoksa namlunun sapa giriş açısı mıdır nedir gözüme bir şey batıyor da tam ne olduğunu çıkaramadım. Çekememezliğimden de kaynaklanıyor olabilir gerçi
Malzemeden çalmış
( Mehmet Atik, "kötü olmuş" diyememiş ama naapsın işi bu şekilde kurtarmış, hassas adam sonuçta ne desin )
Alıntı yapılan: Salim Türk - 28 Şubat 2016, 19:32:03Malzemeden çalmış Salim Abi forumda herhalde malzeme hususunda Mehmet'le yarışacak az kişi vardır. Nezaman bıçak paylaşacak olsa dur bakalım bu sefer ne kullanmış diye açıyorum başlıkları Alıntı yapılan: sefaçabuk - 28 Şubat 2016, 23:36:08( Mehmet Atik, "kötü olmuş" diyememiş ama naapsın işi bu şekilde kurtarmış, hassas adam sonuçta ne desin ) Aman Hocam ben buna nasıl kötü olmuş deyim. Gerçi elimde vurduğu şişeden sonra bir garezim de yok değil. Öyle üstün körü bir özür falan diledi geçti. Atölyene geleyimde helalleşelim falan diyorum hatta onu bile diyemiyorum ben atölye diyorum Mehmet çok işim var atölyeye geçemiyorum yoğunum bir dünya bahane. Ya paraloid aldım atölyesinde duruyor gidipte alamıyorum bile düşünün. Hocam siz birşey deseniz.
10 numara olmuş Mehmet, özellikle balçak ve arka taraf.
Stabilize sonrasında ahşap ayrı güzel oluyor, üstelik hikayesi olması ayrı güzel. Baya işçilik ve emek var ellerine sağlık. Umarım döküm balçak üretimi artacaktır. Kalıp mumu ile çalışırsan daha neler neler çıkar.
Mehmet ustam ellerine sağlık, bıçağın formu çok güzel olmuş, sayende bugün formdaki ilk mesajım da yazmış oluyorum.
Ellerine emeğine sağlık Mehmet kardeşim, her yönü ile çok hoş olmuş( her ne kadar ölçüleri bana küçük gelsede ) . Diğer güzel tararfı da hiç makine değmeden yapmış olman, bence bu değerini kat be kat artırmış bu arkadaşın
Mehmet, beni bitirdin birader.Sen şu eğe işini bırak.Bütün psikolojim alt üst oldu.Seni alt etmek için bilmediğin başka bir teknik bulmamız lazım. ELLERİNE SAĞLIK.
Bıçağın fotoğraflarını taze taze dün gece görmüştüm o zaman da çok beğenmiştim şimdi de çok beğeniyorum. Çok estetik bir duruşu var gerçekten. Üzerinde kullanılan Ardıç ve döküm balçak buralara doğru bir farkındalık oluşturacaktır bence. Anadolumuzun ağaç ve hammadde kaynağı potansiyeli, iyi araştırılırsa dünyada eşsizdir sanıyorum. Bu anlamda Ardıç kullanmana da ayrıca sevindim. Ellerine sağlık( Mehmet Atik, "kötü olmuş" diyememiş ama naapsın işi bu şekilde kurtarmış, hassas adam sonuçta ne desin )