Yorumlarınız için teşekkür ederim Palet sistemini toplanması ve yürür hale gelmesi biraz zaman alacak ama ortaya güzel bir görüntü çıkacak
Alıntı yapılan: Ali İÇER - 18 Şubat 2016, 22:54:56Yorumlarınız için teşekkür ederim Palet sistemini toplanması ve yürür hale gelmesi biraz zaman alacak ama ortaya güzel bir görüntü çıkacakBenim sonuctan hiç şüphem yok zaten Ustam. Seyir zevki icin beklemedeyim.
ali ustam eline koluna saglık bunlar ne yavvv
şahane çalışmalarınızı bizden esirgemeyip paylaştığımız için teşekkürederim.
ali abi ellerin dert görmesin abi bitsin kullanmak için yanına ziyaretine gelcem abii şahane bir çalışma
Daha önce de olmuştu paylaştığınız fotoğraflarda yine aynı şeyi yaşıyorum ve göz yanılsaması yaşıyorum. Elinize sağlık diyerek geçiştiremeyeceğimiz bir sabır, özen ve işçilik var. Kolyalıklar diliyorum, bitmiş halini dört gözle bekleyeceğim...
Açıkçası, sabrınıza ve becerinize diyecek söz bulamıyorum. Tebrik ediyorum, kolaylıklar diliyorum. Bitmiş halini sabırsızlıkla bekleyeceğim. Bu arkadaşın enerjisi ne olacak?
elinize gönlünüze yüreğinize sağlık..sabrınıza enerjinize sağlık...cok etkileyici bir çalışma olmuş.sonucu merakla beklemedeyim...el emeği göz nuru dedikleri böyle bir şey.tebrikler....