Bıçak Sanatı - Forum

yine ben ve yine forum ile alakası olmayan bir proje 1/14.5 cat385cl excavatör

AbeyS Premium Knife

• *
  • 38
  • Mehmetmumtaz.deviantart.com
    • Web
  • Meslek: Teknisyen
  • Yer: Artık Antalya
birde elinizde 5 boyutlu cnc işleme olsaydı, uzay mekiği yapabilirsiniz sanırım.Sizin şahsınızda ben gururla izledim yurdum insanın ne kadar güzel şeyler başarabileceğini görünce, elleriniz dert görmesin
[img width= height=]http://i.resimyukle.xyz/R7zN8.png[/img]

Ali İÇER

• 228
  • El işi demek emek demek alın teri demektir
  • Meslek: serbest
  • Yer: Ankara
Biraz nazlandı ama nazını kırıp indirebildim o merdiven ve kapaktan başka giriş yok :)
Aramadan mesaj atın ben size dönerim Tüm fuzuli işlerin ustası :)

Ali İÇER

• 228
Biraz nazlandı ama nazını kırıp indirebildim o merdiven ve kapaktan başka giriş yok :)
Teşekkür ederim ustam elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum

cem eser

• 752
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Ereğli/KONYA
Ali Bey ellerinize sağlık. Sabrınıza ve beceriniz hayran kaldım.Maşallah
Bir avuç toprak,birazda suyum ben.
Neyimle övüneyim,işte buyum ben.

AlpercAy

• **
  • 185
    • Instagram
  • Meslek: İşsiz
  • Yer: Bursa-istanbul
Abi Elinize emeğinize sağlık bir zamanlar bende rc arçlara meraklıydım hatta piper cup 1,8m kanat ahşap ucagım  ve yakıtlı motorum vardı maalesef uçuramadan satmıştım://
Bicaklarimi paylastigim instagram sayfam
www.instagram.com/moondesignaca

burhan duver

• 49
  • Meslek: gıda mühendisi
  • Yer: izmir
o küçücük kepçeyi bu kadar ayrıntılı nasıl yaptınız allasen.
bir öneride bulunayım çalıştığınız yere havalandırma yapmanız gerekiyor,giriş sadece o kapak ise.aşağıda çalışırken bir müddet sonra co2 miktarı artacaktır,havadan ağır bir gaz olduğundan.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
atölyeye sadece o merdivenle iniliyor sanırım ve siz o tornayı oraya nasıl soktunuz vay arkadaş ya vayyy  :o :o :o ??? ??? ???

Erdoğan seninkisi de soru mu. Ali abi o tornayı yukarıda sökmüş, aşağıda takmıştır. adam neler yapıyor onu aklın aldı da bu basit meseleye mi takıldın  :D

(ben de seninle aynı tepkiyi verdim bu arada ;) )
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

gurbulak

• 54
  • Yer: Maslak
Ali bey ellerinize sağlık. Çalışmanıza hayran olmamak mümkün değil.

Ali İÇER

• 228
Arkadaşlar saygılar sağlık sebeplerinden dolayı bir süredir atölye ile ilgilenemedim lakin kısa süre içerisinde çalışmalara devam edeceğim bu arada güzel yorumlarınız için teşekkür ederim yeni projeler arasında cat d11 dozer ve kule vinç var görüşmek üzere ayrıca Tornayı sökmeden tek parça halinde indirdim :)

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Arkadaşlar saygılar sağlık sebeplerinden dolayı bir süredir atölye ile ilgilenemedim lakin kısa süre içerisinde çalışmalara devam edeceğim bu arada güzel yorumlarınız için teşekkür ederim yeni projeler arasında cat d11 dozer ve kule vinç var görüşmek üzere ayrıca Tornayı sökmeden tek parça halinde indirdim :)

Çok çok geçmiş olsun yenideen sahaya dönmenize çok sevindim

Ali İÇER

• 228
Yeni makinamı almış bulunmaktayım rus malı tos üniversal fireze birkaç resim paylaşacağım henüz temizliğini yapmadım delikten indi :) lakin temizlik var yeni resimleri paylaşacağım

Ertan1979

• 762
  • ERTAN 1979
    • INSTAGRAM
  • Meslek: sağlık
  • Yer: bursa
hayırlı olsun  , benim pek sanayi makineleri bilgi deneyimim yok ama gösterişli çalışkan bir cihaza benziyor maşallah , kazasız belasız kullanın  :2up

Ali İÇER

• 228
hayırlı olsun  , benim pek sanayi makineleri bilgi deneyimim yok ama gösterişli çalışkan bir cihaza benziyor maşallah , kazasız belasız kullanın  :2up

Teşekkür ederim evet üniversal tezgah her şeyi yapa bilirsin kombine bir makina

bobinajcı

• 301
  • Meslek: bobinaj
  • Yer: Aksaray
hayırlı ugurlu olsun yeni makina .
işlerinizi oldukça  kolaylaştıracak .güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
“Körler çarşısında ayna satma, sağırlar çarşısında gazel atma.” HZ. Mevlana

Aytuğ Talha

• 236
  • Hattat-Kemankeş..
  • Meslek: İnşaat Mühendisi
  • Yer: Amasya
Hayırlı uğurlu olsun..

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Maşallah.  :2up
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Legadema

• *
  • 15
  • Meslek: Torna&CNC
  • Yer: Balıkesir
Hayranlıkla inceledim tüm resimleri şaşırdım derken o TOS torna oraya nasıl girdi aklım ermiyor, aynısı bizim fabrikada var yerini değiştirirken 2 kere devirdiler vallahi helal olsun. Bide ustam özel değilse maliyet nekadar tuttu modeli yaparken şimdilik sonunda nekadar tutmasını bekliyorsunuz, birde yürüyen aksamı olucakmi RC araçlar gibi kumanda kontrollu. Yurt dışında sırf bu işle uğraşan insanlar var iş makinaları yapıp kumda eğleniyorlar.

Ali İÇER

• 228
Hayranlıkla inceledim tüm resimleri şaşırdım derken o TOS torna oraya nasıl girdi aklım ermiyor, aynısı bizim fabrikada var yerini değiştirirken 2 kere devirdiler vallahi helal olsun. Bide ustam özel değilse maliyet nekadar tuttu modeli yaparken şimdilik sonunda nekadar tutmasını bekliyorsunuz, birde yürüyen aksamı olucakmi RC araçlar gibi kumanda kontrollu. Yurt dışında sırf bu işle uğraşan insanlar var iş makinaları yapıp kumda eğleniyorlar.
Teşekkür ederim ustam aynı yere o torna ile beraber birde tos freze indirdim :) yakında resimlerini paylaşırım şimdilik temizlik ve bakım çalışmaları sürüyor ayrıca maliyet konusu proje bitince netleşecek ve tabiikide kumandalı ful hareketli bir iş makinası olacak sizinde dediğiniz gibi yurt dışında çok sayıda örnekleri var benim amacımda bu tür ürünleri Türkiye de üretmek inşaat sanayisinde kullanılan tüm araçların orjinaline sadık kalarak 1/14.5 ölçeğinde üretimini yapacağım saygılar

Legadema

• *
  • 15
  • Meslek: Torna&CNC
  • Yer: Balıkesir
Estağfurullah biz daha usta olamadık ustam. Siz aşşariya fabrika kursumuz anlaşılan :) bende boyle modelcilikle ilgileniyorum gemi araç ama maliyet yüzünden henüz bi girişim yapamadim. Şimdilik ufak tefek şeylerle ugrasiyoruz. Bitmiş halini merakla bekliyorum iyi çalışmalar.

Yilmaz Dogan

• 1047
  • Meslek: kaynakci
  • Yer: almanya
Slm"lar usta  siz lüzumsuz isler bakani degil ince isler bakanisiniz yapmis oldugunuz isler hakikaten taktire sayan
elleriniz dert görmesin basarilariniz daim olsun
islerinizde tekrar basarilar diliyorum baska projelerde bulusmak üzere hosca kalin  :)