Bıçak Sanatı - Forum

Yeni eğeleme rampam

Emrah kent

• 641
  • Meslek: karasör
  • Yer: izmir
Ynt: Yeni eğeleme rampam
« Yanıtla #20 : 18 Şubat 2016, 21:03:04 »
çok şık çok işlevsel çokkkk güzel olmuş :) ayrıca ebat olarakta gayet güzel  tablanın oynar olması işe ayrı güzel yanlarda bulanan cubukların hem kısa olmasını saglamış hemde eğenin rahat kullanımını ortaya cıkarmış benım gıbı ara ara bıçak yapan ve bant zımpara için yerı olmayan kişiler için mükemmel bir çözüm tebrıkler elinize kolunuza sağlık güle güle kullanınn

freenautilus

• 391
  • Meslek: Fizyoterapist
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21 : 19 Şubat 2016, 12:33:06 »
Sen yapınca şaşırmıyorum artık Emrah, her zamanda çok güzel yazmak istemiyorum o yüzden bu sefer "korkunç güzel" olmuş diyorum. ellerine sağlık. özellikle el altında biriken hurdalardan olması benim için daha değerli. kralsın dostum.  :2up
Çok teşekkürler Erkan, çalışmaya devam, benim için ilk olacak bazı şeyler peşindeyim yine 8)
çok şık çok işlevsel çokkkk güzel olmuş :) ayrıca ebat olarakta gayet güzel  tablanın oynar olması işe ayrı güzel yanlarda bulanan cubukların hem kısa olmasını saglamış hemde eğenin rahat kullanımını ortaya cıkarmış benım gıbı ara ara bıçak yapan ve bant zımpara için yerı olmayan kişiler için mükemmel bir çözüm tebrıkler elinize kolunuza sağlık güle güle kullanınn
Teşekkürler adaşım :) aslında bende scheppach bd7500 amatör bant zımpara da var ama bıçağın yaslanan yüzünü görmeyince istediğim kadar düzgün işler çıkaramıyorum. Özellikle uca doğru. Ya makinede ya bende problem. Eğeleme rampası çok kontrollü ve düzgün iş çıkarıyor.
Emrah
Instagram : EDEKO.DESIGN
www.ankaradafizyoterapist.com

OnurA

• 118
  • Onur
  • Meslek: Biyomedikal
  • Yer: Izmir
« Yanıtla #22 : 21 Şubat 2016, 12:53:51 »
Harika bi rampa olmuş ellerinize sağlık ben ahşap olan gough modeli ile idare ediyorum şimdilik yanlız bu rampalarda çalışırken, özellikle perdahıda eğeye zımpara bağlayıp yaparken sık sık rampa açısını değiştirmek gerekiyor. Gördüğüm metal rampaların çoğu yükseklik ayarını somun ile tasarlanmış bunu anahtar pense gerekmeden kokaylıkla yapmanın yolunu arıyorum.

freenautilus

• 391
  • Meslek: Fizyoterapist
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23 : 21 Şubat 2016, 13:05:05 »
Teşekkürler Onur bey, ben de perdahı rampada yaptım ilk bıçağımda. Bu tip rampada kelebek somunları gevşeterek açıyı elle değiştirmek mümkün.
Emrah
Instagram : EDEKO.DESIGN
www.ankaradafizyoterapist.com

zaferguler

• *
  • 4
  • Meslek: memur
  • Yer: ankara
« Yanıtla #24 : 14 Ağustos 2020, 17:22:14 »
elinize sağlık

ugurluahmet

• *
  • 45
  • Meslek: Makine Mühendisi
  • Yer: Erzurum
« Yanıtla #25 : 14 Ağustos 2020, 17:57:06 »
Çok profesyonel görünüyor, emeğine ellerine sağlık.. CNC den çıkmış gibi..