Bıçak Sanatı - Forum

Antalya Etkinliği Yapalım mı?

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Ynt: Antalya Etkinliği Yapalım mı?
« Yanıtla #80 : 08 Mart 2016, 01:38:21 »
SOYTÜRK ABİ 22 NİSAN A ALDIK BİLETLERİ HABERİN OLSUN

:( Ben gelemeyceğim maalesef  :(  Hem bebiş hemde Babamın mevlütü denk gelince mecbur pes etmek durumdayım  :(

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #81 : 08 Mart 2016, 22:35:17 »
Bende sıkıntılar var. Yoksa en başta yazardım adımı :)

« Yanıtla #82 : 12 Mart 2016, 20:53:27 »
Maşallah liste kabarmaya başlamış.  Umarım Kazasız belasiz bir etkinlik olur.

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #83 : 04 Nisan 2016, 00:59:36 »
arkadaşlar sizlerden özür dileyerek bu seneki  etkinliğe katılamıycam.katılan arkadaşlara bol eğlenceler .

« Yanıtla #84 : 04 Nisan 2016, 15:23:20 »
Bu konuyla ilgili olarak bir açıklama yapmayı gerekli görüyorum.
Bügün Mehmet Atik arkadaşımızdan özel ileti geldi, iletinin özü; benim bu etkinliğe katılıp katılmayacağımı öğrenmekti. Detaylarını geçiyorum ancak, ikinci kez aynı cümleyle karşılaştığımdan, ki bu cümle " davete icabet etmek" cümlesidir, buna yönelik bir kaç şeyi açıklığa kavuşturmak istedim. Öncelikle söylemek isterim ki ben forumdaki arkadaşlara yönelik bir davette bulunmadım, bulunsaydım, bunun  örf ve adetlerimizdeki gerekliliği her neyse onları da yerine getirirdim hiç üşenmeden ve sevinerek. Konunun başlangıç yeri bu mesajdır http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=9435.msg189486#msg189486 bu mesajdan sonra ben "Antalya Etkinliği DüzenleyelimM İ? diye bir başlık açtım hepsi bu, bu başlığın ilk mesajı da şudur;

Ankara etkinliği başlığından doğaçlama çıkan Antalya etkinliği için konu açalım açmayalım derken, ben konuyu açtım. Mevsim olarak Nisan sonu mayıs başı güzel bir mevsim, hava sıcak olmaz. En az iki gün deniz kenarında çadır kamp yaparız. Katılımcı sayısına göre kuzu alır bir akşam birini bir akşam birini çeviririz. Geri kalan ayrıntıları da buradan devam ederiz. Hatta işi genişletip "Yeterlilik Testi" organizasyonunu da buna entegre edebiliriz. Ne diyorsunuz.

Başlangıç mesajından itibaren herhangi bir yerde benim yaptığım bir davet sözkonusu değildir, isteyen (ve anlamayan veya yanlış anlayan) yeniden okuyabilir. Beni az çok tanıyanlar bilir, insanları davet edip ardından ortadan kaybolacak kadar haysiyetimi yitirmiş değilim ve kimi davet etmişsem başımın üzerinde  yeri vardır. Bu konuyla ilgili olarak bir ekleme daha yapayım, konuya dahil olan ve alınganlık yaptığımı veya ayıp ettiğimi düşünen herhangi bir arkadaşımız varsa lütfen buraya açıktan yazsın yanıtını doğrudan vereyim. Saygılar.

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #85 : 09 Nisan 2016, 00:03:32 »
Yaklaşık 1 aydır organizasyon için programımı boşaltmak için uğraşıyorum, tam başardığımı düşünmüş ve pek çok arkadaşıma 17 sinden sonra rahata ermiş olacağımı söyleme rağmen bu gün itibari ile 12. Türk Rinoloji  Kongresinde(20-24 Nisan) görevlendirildim. Üzülerek etkinliğe katılamayacağımı, ama her etkinlik günü akşam 20:00'dan sonra katılmak için çaba harcıycam.

Aslında genel olarak bu programı 1-2 ay ötelemeyi gündeme alsak mı arkadaşlar?

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #86 : 22 Nisan 2016, 17:48:07 »
Etkinlik günü gelmiş çatmış bol bol resim bekliyoruz. :2up
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
« Yanıtla #87 : 24 Nisan 2016, 21:16:43 »
etkinlik oldumu yaw

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
« Yanıtla #88 : 25 Nisan 2016, 08:32:20 »
biz beş kişi  etkinlik yaptık  çok ta iyi oldu. Çok teşekkürler Cihan Kara kardeşim ve Fatih hocam