Bu konuyla ilgili olarak bir açıklama yapmayı gerekli görüyorum.
Bügün Mehmet Atik arkadaşımızdan özel ileti geldi, iletinin özü; benim bu etkinliğe katılıp katılmayacağımı öğrenmekti. Detaylarını geçiyorum ancak, ikinci kez aynı cümleyle karşılaştığımdan, ki bu cümle " davete icabet etmek" cümlesidir, buna yönelik bir kaç şeyi açıklığa kavuşturmak istedim. Öncelikle söylemek isterim ki ben forumdaki arkadaşlara yönelik bir davette bulunmadım, bulunsaydım, bunun örf ve adetlerimizdeki gerekliliği her neyse onları da yerine getirirdim hiç üşenmeden ve sevinerek. Konunun başlangıç yeri bu mesajdır
http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=9435.msg189486#msg189486 bu mesajdan sonra ben "Antalya Etkinliği Düzenleyelim
M İ? diye bir başlık açtım hepsi bu, bu başlığın ilk mesajı da şudur;
Ankara etkinliği başlığından doğaçlama çıkan Antalya etkinliği için konu açalım açmayalım derken, ben konuyu açtım. Mevsim olarak Nisan sonu mayıs başı güzel bir mevsim, hava sıcak olmaz. En az iki gün deniz kenarında çadır kamp yaparız. Katılımcı sayısına göre kuzu alır bir akşam birini bir akşam birini çeviririz. Geri kalan ayrıntıları da buradan devam ederiz. Hatta işi genişletip "Yeterlilik Testi" organizasyonunu da buna entegre edebiliriz. Ne diyorsunuz.
Başlangıç mesajından itibaren herhangi bir yerde benim yaptığım bir davet sözkonusu değildir, isteyen (ve anlamayan veya yanlış anlayan) yeniden okuyabilir. Beni az çok tanıyanlar bilir, insanları davet edip ardından ortadan kaybolacak kadar haysiyetimi yitirmiş değilim ve kimi davet etmişsem başımın üzerinde yeri vardır. Bu konuyla ilgili olarak bir ekleme daha yapayım, konuya dahil olan ve alınganlık yaptığımı veya ayıp ettiğimi düşünen herhangi bir arkadaşımız varsa lütfen buraya açıktan yazsın yanıtını doğrudan vereyim. Saygılar.