3 ve 4 numaralı fotoğraflarda hatalı boyutlandırma var. En-boy oranı korunmamış. Bıçak olduğundan daha uzun görünüyor. Düzeltebilirseniz daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.
Sefa Hocam bu, sizin sağlıksız yorum yaptığınız anlamına gelmiyor. 
Son fotoğrafta eğer fotoğraftan kaynaklı bir durum değilse sırtta testere dişine benzer bir durum var gibi. Yoksa sorun değil, ama varsa bence vazgeçin çünkü bu namlu formuna hiç gitmez ( hangi namlu formuna gider onuda bilmiyorum ama). Taşlama eşiğini çok ilerden başlamışsınız ve bu şimdiden çirkin görünüyor ama bittiğinde daha da çirkin görünecek ( çünkü daha sap gelecek) Bence taşlama eşiğini daha geriye alın hatta o alttaki sivrimsi çıkıntının hizasına kadar getirin. Sizi rahatsız etmiyorsa sözümü geri aldım gitti
kolay gelsin.
Sefa ve Metin ustam çok dikkatlisiniz buda ustalığınızı gösteriyor saygıyla önünüzde eğiliyorum.
Sefa ustan üste testere dişi değilde küçük bir desen yapıp baş parmağımı dayadığımda kaymaması için bir desen yapmaya çalıştım

taşlama eşiğinin ilerde olduğunu fark ettim fakat bu aşamadan sonra geri almaya bozabilme ihtimaline karşı cesater edemedim ilk bıçağım böyle olsun dedim
Metin ustam evet profil ortaya çıkınca bu orantısızlığı fark ettim kabze kısmında değişiklik yaparken kabze boyunu 10mm kısalttım
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim