Çok iyi gidiyor Volkan, elinize sağlık.Bence bu iş antremanlıktan çıkmış ve hedef büyütmenin vakti gelmiş. Şöyle bir öneride bulunayım, 108 kat demişsin ama burgu sayısının azlığından yada çok kalın bir malzemeyi burup daha sonra döverek açtığınızdan desenler çok iri duruyor. Bu sebeple uygulanan desen ve yapılan işte hak ettiği kadar fark edilemeyebiliyor.Burma işlemi ile desen elde etmenin en temel sıkıntısı, burulan çubuğun dış kısmındaki desen yapısı ile içlere gidildikçe gözlenen desen yapısı birbirinden farklıdır.
Alıntı yapılan: Volkan - 26 Aralık 2015, 23:34:29Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 26 Aralık 2015, 23:31:38 Bu iş olmuş Volkan bey kardeşim Süper olmuş hemde , bu işin altından hakkı ile kalkmışsınız, tebrik ediyorum Satır modeli de gayet güzel Abi ciddi misin? Senin dövme çalıştığını bildiğim için yorumun çok önemli. Başka diyeceğin birşey yok mu? Daha ne olsun Volkan kardeşim, siz zaten gayet güzel gidiyorsunuz. Emin ol her biri birbirinden daha güzel olacak
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 26 Aralık 2015, 23:31:38 Bu iş olmuş Volkan bey kardeşim Süper olmuş hemde , bu işin altından hakkı ile kalkmışsınız, tebrik ediyorum Satır modeli de gayet güzel Abi ciddi misin? Senin dövme çalıştığını bildiğim için yorumun çok önemli. Başka diyeceğin birşey yok mu?
Bu iş olmuş Volkan bey kardeşim Süper olmuş hemde , bu işin altından hakkı ile kalkmışsınız, tebrik ediyorum Satır modeli de gayet güzel
Bu artık antrenman olayını aşmış, bildiğimiz koşu olmuş çok iyi gidiyor böyle, bizlere de izlemek kalıyor