Bıçak Sanatı - Forum

Damascus Antrenmanları 3

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
  • Meslek: Tekniker
  • Yer: Malatya
Ynt: Damascus Antrenmanları 3
« Yanıtla #20 : 27 Aralık 2015, 23:15:10 »
Çok iyi gidiyor Volkan, elinize sağlık.
Bence bu iş antremanlıktan çıkmış ve hedef büyütmenin vakti gelmiş.  ;)

Şöyle bir öneride bulunayım, 108 kat demişsin ama burgu sayısının azlığından yada çok kalın bir malzemeyi burup daha sonra döverek açtığınızdan desenler çok iri duruyor. Bu sebeple uygulanan desen ve yapılan işte hak ettiği kadar fark edilemeyebiliyor.

Burma işlemi ile desen elde etmenin en temel sıkıntısı, burulan çubuğun dış kısmındaki desen yapısı ile içlere gidildikçe gözlenen desen yapısı birbirinden farklıdır.

Teşekkürler Gökhan abi, dediğin gibi malzeme kalın olduğundan olabilir. Esasında yanlara doğru uzayan desenleri daha dik yapabilmek için burguyu 2 turda bitirdim. Burgunun içi konusu da hiç aklıma gelmemişti. İyi bir bilgi verdin abi. Yapılan yorumlardan anladığım kadarı ile artuk yavaş yavaş gedef büyütmeye başlamak gerek.

Bu iş olmuş Volkan bey kardeşim  :2up Süper olmuş hemde , bu işin altından hakkı ile kalkmışsınız, tebrik ediyorum :2up     Satır modeli de gayet güzel   :2up

Abi ciddi misin? Senin dövme çalıştığını bildiğim için yorumun çok önemli. Başka diyeceğin birşey yok mu?

Daha ne olsun Volkan kardeşim, siz zaten gayet güzel gidiyorsunuz. Emin ol her biri birbirinden daha güzel olacak  ;)

Teşekkürler Soytürk abi  :2up
Emniyetsiz çalışmak, hastaneden sevk almaktır. Önce iş güvenliğimiz !!!

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #21 : 28 Aralık 2015, 01:08:10 »
Bu artık antrenman olayını aşmış, bildiğimiz koşu olmuş  :2up çok iyi gidiyor böyle, bizlere de izlemek kalıyor  :2up

Sefa Hocam ne güzel söylemiş, söyleyecek başka söz bulamadım :)

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #22 : 28 Aralık 2015, 09:31:30 »
Çok başarılı. Tebrikler.
Okinawian