Bıçak Sanatı - Forum

mutfak bıçağı

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
Ynt: mutfak bıçağı
« Yanıtla #20 : 30 Kasım 2015, 21:06:01 »
Erdoğan eline sağlık güzel çalışma.  :)

saolasın tarık ustam

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
« Yanıtla #21 : 30 Kasım 2015, 21:08:06 »
Erdoğan Bey öncelikle uc bes bicak bitirebilmis bir acemi olan benim acizane yorumlarimi dikkate aldiginiz icin tesekkur ederim. Taslama konusu kazaen olmus ona diyecegimiz birsey yok nazarlik olsun. Sapta vernik kullanmak yerine ben siyonakrilat kaplama (japon yapistiricisi) yontemini tercih ediyorum. Ucuz basit ve tatminkar sonuclari var. Sayet stabilizasyon imkani bulunamiyor ise bence gayet basarili bi yontem tavsiye ederim.

abi ilk benimde aklımda o vardı yani bi şekilde sudan olabildiğinde korumam gerek sonuçta mutfak bıçağı ama sonra kaynanama yaptığım aklıma geldi :))) bastım verniği bastım verniği

marslan_51

• 643
  • mehmet arslan/1977
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: Niğde-Kocaeli
« Yanıtla #22 : 30 Kasım 2015, 21:10:46 »
Erdoğan Bey öncelikle uc bes bicak bitirebilmis bir acemi olan benim acizane yorumlarimi dikkate aldiginiz icin tesekkur ederim. Taslama konusu kazaen olmus ona diyecegimiz birsey yok nazarlik olsun. Sapta vernik kullanmak yerine ben siyonakrilat kaplama (japon yapistiricisi) yontemini tercih ediyorum. Ucuz basit ve tatminkar sonuclari var. Sayet stabilizasyon imkani bulunamiyor ise bence gayet basarili bi yontem tavsiye ederim.

abi ilk benimde aklımda o vardı yani bi şekilde sudan olabildiğinde korumam gerek sonuçta mutfak bıçağı ama sonra kaynanama yaptığım aklıma geldi :))) bastım verniği bastım verniği
:D  :D  :D
Bu arada belirteyim. Siyonakrilat kaplama bicak bulasik makinesinde yikanirsa yapana sac bas yoldurtur onuda soyleyeyim. Cok yipraniyor. Normal sartlarda sorun yok ama makina isi bozuyor
Mesele av yada avcı olmak değildir,asıl mesele işinizi ne kadar iyi yaptığınızdır.

captainmemo

• **
  • 83
  • El emeği ve göz nurunun değeri biçilmez.
    • hobi  bahcesi
  • Meslek: turizm ve eğitim
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #23 : 01 Aralık 2015, 11:45:46 »
Çok çok güzel bir çalışma hele logo muhteşem olmuş, elinize sağlık. Yalnız kabzada ki dışa açılan eğim benim gözüme biraz fazla gibi geldi. Ayrıca Kabzada kullandığınız ağaç bıçağın zarifliğine uymamış gibi geldi. Bunlar tabii ki detay hakkında ki düşüncelerimdir. Genelinde yazımın başında da dediğim gibi çok güzel olmuş.
Başarılar dilerim