Bıçak Sanatı - Forum

eğe hakkında ustalardan yardım

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
Ynt: eğe hakkında ustalardan yardım
« Yanıtla #20 : 02 Aralık 2015, 00:01:50 »
ya dostum sen herdefasında banamı sorun çıkaracaksın ne yazsam bulup bi yerden beni sinirlendiriyyorsun bu kaç oldu be kardeşim şurda değerli ustalar olmasa farklı konuşurdum ama ..........

Seninle ilgili bir sorun yok. Genel hitabet ile ilgili bir sorun var. Dick en iyisi ise bildiğin bir konu var ise yaz. Gerisi önemli değil.

Burada ustalar olmasa ne olacak? Farklı olarak ne yazacaksın merak ettim?
Okinawian

ZENON

• **
  • 89
  • Meslek: jeoloji mühendisi
  • Yer: Hakkari
« Yanıtla #21 : 03 Aralık 2015, 01:20:18 »

Seninle ilgili bir sorun yok. Genel hitabet ile ilgili bir sorun var. Dick en iyisi ise bildiğin bir konu var ise yaz. Gerisi önemli değil.

Burada ustalar olmasa ne olacak? Farklı olarak ne yazacaksın merak ettim?
[/quote]
Dick in en iyi olması diğer markalrın kötü olduğu anlamı çıkarmı ??? Bu forumda bile yazıyordu en iyi takımlar arasında. Bunu böyle anlıyorsan senin Türkçe anlama kabileyetin az gurbetçi falansan EyvAllah?? Farklı yazmaya gelince klavye erkeği olma benide kışkırtma sakın karaktersizsen benide seviyene çekme. Yazdıklarımı anlayabilidinmi varmı bu kabiliyet sende!?!
Bilmek anlamak yetmez ben yapmanın aciliyetine inanırım!

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #22 : 03 Aralık 2015, 09:33:58 »

Dick in en iyi olması diğer markalrın kötü olduğu anlamı çıkarmı ??? Bu forumda bile yazıyordu en iyi takımlar arasında. Bunu böyle anlıyorsan senin Türkçe anlama kabileyetin az gurbetçi falansan EyvAllah?? Farklı yazmaya gelince klavye erkeği olma benide kışkırtma sakın karaktersizsen benide seviyene çekme. Yazdıklarımı anlayabilidinmi varmı bu kabiliyet sende!?!

Bak sevgili kardeşim kimseyi tanımıyorsun  o yüzden ahkam kesme. Karakter denilen şeyi klavyedeki karakterlerden ibaret zannediyorsun herhalde.

Eğe konusunda bizim bilmediğimiz senin bildiğin bir şey varsa yaz. Forumda üstad tarafından 20 senelik Pferd paylaşıldı hala canavar gibi.  Burada bildiğin bir şey varsa kendi adımıza öğrenmek için sana yazıyorum. Tartışmayı uzatmak için değil.

Türkçe anlama konusunda pek iyi değilim. Ben anaokulundan mezunum. Yalnızca çok kitap okuyan bir bireyim. Sen ise üniversite mezunu koskoca mühendissin. Şimdi, Türkçe yazma konusunda yaptığın kelime hatalarını bold olarak işaretledim. Noktalama işaretlerine girmiyorum bile. Bu Türkçe'yi kendine yakıştırabiliyor musun?

Gurbetçi ve çok değerli ustalarımız arkadaşlarımız var burada. Bir jeoloji mühendisi ve okumuş bir şahsiyet olarak şu yazdığın hakaret içeren cümleleri kendine yakıştırabiliyor musun?
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2015, 09:56:50 Gönderen: ecorotti »
Okinawian

Kutsal

• 2124
  • Meslek: Çırak-48
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23 : 03 Aralık 2015, 09:54:12 »
Arkadaşlar sakin lütfen, çok gereksiz bir tartışma başlıyor. Lütfen devam ettirmeyin.
 O:-)
https://instagram.com/bulent.kutsal?igshid=viq8lfcnxydl
------------------------------------------------------
Those who do not move, do not notice their chains.Rosa Luxemburg.

Erdem Terzi

• *
  • 49
  • Yer: bursa
« Yanıtla #24 : 03 Aralık 2015, 12:00:55 »
sahibinden.com da esaş eğe diye aratın mert diye bir arkadaş var ondan sipariş ettim eğelerim geldi çok güzeller ve çok uygunlar forumdan geldiğinizi söyleyin ihtiyacı olan alsın elinde fazladan birsürü eğe var ve uygun fiyata satıyor....

kavga eden arkadaşlar bu lafım size: AĞZINIZA ACI BİBER SÜRERİM VALLA  >:(