MerhabalarNedense sitemizde cakilar fazla ilgi görmiyorlar ,ben genede son üc caki calismalarimi sizlerle paylasmak istedim
Metin abi elinize sağlık çok sempatik bir model olmuş. İşçilik ve malzeme kalitesine zaten sözümüz yok Çakılar elbette ilgi görüyor gakat sizin eserlerinize insan ne diyeceğini bilemediği için yorum yazamıyor Bu platformda benim gibi birçok kavramı ya da malzemeyi bilmeyen arkadaşlarımız var çakı parçaları da sanıyorum bunlardan bazıları. Keşke sizde benim gibi cahiller için çakılarda kabza linere nasıl tutturulur pivot pim nedir nasıl olmalıdırkilit sistemlerinde nelere dikkat etmek lazım gibi tecrübelerinizden bir miktar paylaşsanız da çakı işi artsa biraz.
Alıntı yapılan: metin anan - 13 Kasım 2015, 10:19:05MerhabalarNedense sitemizde cakilar fazla ilgi görmiyorlar ,ben genede son üc caki calismalarimi sizlerle paylasmak istedim Bu hiç ama hiç doğru değil Üstadım, ilgi görüyorlar.Sadece, forumun genel uzmanlık tecrube düzeyi, henüz yaygın şekilde çakı yapacak seviyede değil.Ustalarımız (yani çoğumuz) imal edemedikleri şeylere yorum yapamıyorlar doğal olarak.Bu arada elinize sağlık. Her zamanki gibi çok güzeller.
Evet pek çok kişi benim gibi bu videoyu dört gözle bekliyordur mutlaka
Metin Abi nefis olmuş . Laf atmışsın "çakılar ilgi görmüyor" diye, çakılar ilgi görüyor da bir şeyler söylemeye dil yetersiz kalıyor. Ellerin dert görmesin.
Ustam Türkçe bilgim senin çakılardaki başarının hakkını verecek seviyede değil. O derece beğeniyorum.