Alıntı yapılan: alperuzel - 30 Eylül 2015, 06:45:09Erdoğan bey gerçekten mükemmel bir bıçak olmuş ilk bıçak tanımını gözardı ediyor kılıf da yine öyle ellerinize sağlık. Benim şöyle konu dışı bir sorum var. Kullandığınız çeliğin kodunu merak etmekteyim. Şuan revize etmeye başlayacağım bant zımpara makinenin dik taşlama aparatına dayama olarak kullanacağım. Malum bu tip öelikler taş kırmada bile kullanılıyor üzerinden akan bant zımparanın aşındırmakta güçlük çekeceğine inanıyorum. Selamlar...Alper bant zımparanın tablasına yapay granıtten bır parça kestırerek takabılırsın.şu ana kadar en randımanlı ve aşınmaya dırençli bu malzeme oldu bende.http://www.enpateknik.com/?newUrun=1&Id=1086982&CatId=bs598956 bu mastık çok ıyı netıce verıyor.yapıstırdığın parçayı gerektığınde sökmek çok zor oluyor onun yerıne arka tablayı komple değiştirmen gerekebilir.
Erdoğan bey gerçekten mükemmel bir bıçak olmuş ilk bıçak tanımını gözardı ediyor kılıf da yine öyle ellerinize sağlık. Benim şöyle konu dışı bir sorum var. Kullandığınız çeliğin kodunu merak etmekteyim. Şuan revize etmeye başlayacağım bant zımpara makinenin dik taşlama aparatına dayama olarak kullanacağım. Malum bu tip öelikler taş kırmada bile kullanılıyor üzerinden akan bant zımparanın aşındırmakta güçlük çekeceğine inanıyorum. Selamlar...
Bu işlere soyunmak için hayatımı bir düzene sokmayı bekliyorum. Yine de altından kalkamam diye korkuyorum. Siz ne güzel sonuç almışsınız böyle. İlham verici bir çalışma olmuş resmen. Damga da Jack Wolfskin markasının amblemini andırıyor, var mı bir hikayesi?
ilk bıçak için gerçekten çok güzel bir sonuç. her şey yerli yerinde ve muntazam. bir gün bu hobiyi bırakırsam gibi bir laf etmişsin, bence bırakmamalısın. bu kadar güzel eserler ortaya koyduktan sonra bu işi bırakmak, kendine ihanet etmek demektir bence. tekrar ellerine sağlık...
Erdoğan bey ılk çalışma olarak uğraşılarınızın sonucu çok temiz bir iş çıkmış ortaya tebrik ederim..
Çok fgüzel olmuş. Çok temiz iş cikmis Ama çeliği anlayamdim. Malzeme olarak ne kullanmistiniz
Alıntı yapılan: alperuzel - 30 Eylül 2015, 06:45:09Erdoğan bey gerçekten mükemmel bir bıçak olmuş ilk bıçak tanımını gözardı ediyor kılıf da yine öyle ellerinize sağlık. Benim şöyle konu dışı bir sorum var. Kullandığınız çeliğin kodunu merak etmekteyim. Şuan revize etmeye başlayacağım bant zımpara makinenin dik taşlama aparatına dayama olarak kullanacağım. Malum bu tip öelikler taş kırmada bile kullanılıyor üzerinden akan bant zımparanın aşındırmakta güçlük çekeceğine inanıyorum. Selamlar... Valla alper usta celigin nerde kullanildigini biliyorum bu tas kirmaya deilde tas sikistirmaya yariyo taslari rayin altindaki betonun altina sikistirmak cin kullanilan el buraji diye bi makina var onun çene kismi satildigi siteye baktim yuksek manganli darbeye dayanikli celik yaziyor kodunu bilmiyorum . Yumusakken iyi ama suyunu verince uzerindeki cizik bile cok zor gidiyo hatta bazen bunaltiyo yani