Murat kardesim ellerine saglik cok guzel gorunuyor.Ust tekeri nereden temin ettin balik sirti yaptirdinmi.Mesut Kocatoros arkadasimizada lazim.bu arada saseyi taner salar ustanin dedigi gibi flansa sabitlemen guzel olmus.Birde bunlara yatarli olmasi icin bir sehpa yapsak guzel olacak oda bir ihtiyac ilersi icin.
Hayırlı olsun,kazasız-belasız güzel günlerde kullanın makinenizi
Kardeşim gayet güzel gözüküyor, bu alet 1 adetle mi sınırlı
Emeği geçenlerin ellerine sağlık .ben de aydın bey 'in paylaştığı çizimler ile aynı makineden yaptırmaya çalışıyorum.makineye sürücü taktırmak istiyorum.acaba sürücü taktıran var mi? Güle güle kullanın murat bey.
Ellerine sağlık Murat güzel makine olmuş, sana ve Aydın abiye çok teşekkürler yardımlarınızdan ötürü.
Murat abi hayırlı olsun. Yardımcı olabileceğim bir husus varsa hazırım abi.
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun.Emeği geçenlerin eline sağlık.Ufak bir videosu denk gelmişti instagramda http://videos-f-10.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfa1/t50.2886-16/11828912_386154231581550_764825247_n.mp4Alıntı yapılan: Aydın Karakişi - 30 Ağustos 2015, 22:57:11Murat kardesim ellerine saglik cok guzel gorunuyor.Ust tekeri nereden temin ettin balik sirti yaptirdinmi.Mesut Kocatoros arkadasimizada lazim.bu arada saseyi taner salar ustanin dedigi gibi flansa sabitlemen guzel olmus.Birde bunlara yatarli olmasi icin bir sehpa yapsak guzel olacak oda bir ihtiyac ilersi icin.
Alıntı yapılan: damasscus(Ömer Yüksel GÜNER) - 30 Ağustos 2015, 23:16:48Hayırlı olsun,kazasız-belasız güzel günlerde kullanın makinenizi +1
Hayırlı olsun, güle güle kullan Murat kardeşim
Murat ellerine sağlık. Canavar olmuş. Tez vakitte sanat eserlerini bekliyoruz.
hayırlı olsun Murat Ustam.. kazasız, belasız kullanmak nasip olsun..ilk ürünler hep eşe, dosta gidermiş; böyle bir gelenek varmış.. duydun mu hiç..
Ustam ellerine sağlık çok güzel olmuş.
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
iyi günlerde kullanın... Hayırlı olsun
İyi günlerde kullanın