İkinizinde ellerine sağlık. Kılıfta baya kullanışlı görünüyor. Arkası nasıl? Gelelim eksiklerine
Pim yok ve bileme biraz sıkıntılı görünüyor. Bir kaç kademe ve bazı yerleri de dışbükey gibi (Fotoğraftanda kaynaklanıyor olabilir tabi) D2 bıçağa biraz daha iyi perdah olursa daha kullanışlı oluyor.
Evet tamda senden yardım istemeyi düşünürken sen yazdın Salim abi. Bu kılıfı da daha önceki gibi yatay ve dikey kullanılması için planladım ama; malzemecide bu kalınlığı kurtaracak kemer vidası yada perçin maalesef bulamadım. Bu sebeptendir ki kılıfı yatay tutan çıtçıtlı kemerleri halen sabitleyemedim. Bunun tedariğini nasıl yapabilirim,
Pim konusuna gelince 3mm kalınlığında 8 - 9 mm uzunluğunda 4 tane prinç çubuğu içerden gizli pim yaptım. Gayet de sağlam oldu ve bu işi sevdim.
Bileme konusunda haklısın abi, hafif bir dışbükey agız var.
Bu arada ne kadar perdah yaparsam yapayım üzerinde hafif bir iz kaldı sanırsam ısıl işlemde oluşmuş. Hatta bir arkadaşımda ince keçe ile baya bir uğraştık ama sonuç değişmedi. Daha önce buna benzer bir durum Sefa ustamda da görmüştüm.