Sevgili arkadaşlar uzunca bir zamandır kafamda, bulmayı arzu ettiğim bir deri kesim bıçağı vardı. Artık kafamda değil ellerimin arasında, bu hayalimi hayata geçiren Emre ustaya ve kabze kısmında gerçekten harika bir çalışma sergileyen Sefa Hocaya (öyleki avucumun içinde var mı yok mu karıştırıyorum bazen...) yürekten teşekkürler....
Ben de o heyecanla alelacele kılıf yapayım dedim, hızımı alamamışım ki 1.5 saat sonunda baktım ki iki tane yapmışım bile.... Ama bu canavara (evet gerçek bir canavar; çeliğin D2 olduğunu söylemem bile yeter sanırım) kafamda daha başka bir model kılıf var daha geniş bir zamanımda onu yapacağım.... Şimdilik bunlarla idare edeceğim.
Aslında kesim bıçağı ile ilgili anlatılacak o kadar çok şey var ki, ilk akla gelenler ; mükemmel bir ergonomisi var, çok farklı ve rahat şekillerde kesim imkanı sunuyor.... hani derler ya "yağ gibi kayıyor" işte deri üzerinde aynen öyle ( şu anakadar 4 - 5 mm derilerde harika bir performans gösterdi...daha kalın derim elimde şu an yok ama yani hiç sorun çıkaracak gibi değil)...