ustam sen bu kadar zamanı enerjiyi nerden buluyorsun. hem atölyede makina yap hem bıcak yap bide bıcaklar kusursuz olsun. bide git erdek sahilde yüz ( 1 yıl askerlik yaprım erdekde herkes gitmeli)pardon ustam ama Ne iş
Eline saglık çok hoş. Ahşabın açısını çok iyi ayarlamışsın. Kesintisiz ve dalgalı desenler harika. Bu bıçak sayesinde ev de, birkaç ay keyfine diyecek olmaz artık
Gerçekten çok güzel bir bıçak olmuş, sapın eğimleri özellikle mutfakta çalışmayı kolaylaştıracak türden. Ellerine sağlık Tarık usta, nefis olmuş
Alıntı yapılan: Gökhan Polat - 11 Temmuz 2015, 18:02:35ustam sen bu kadar zamanı enerjiyi nerden buluyorsun. hem atölyede makina yap hem bıcak yap bide bıcaklar kusursuz olsun. bide git erdek sahilde yüz ( 1 yıl askerlik yaprım erdekde herkes gitmeli)pardon ustam ama Ne iş Gökhan Abi. Makinaları stokladım. Ufaktan yol alıyorum diğer yarımlara. Bıçaklar ise yeni ısıl işlemden geldi yavaş yavaş topladım tabi ben bu arada piyasaya yönelik çalışan tornacıyım o işleride yapıyorum bu arada. İftardan sonra 2-3 saat ayırdığımda bıçaklar zaten oluyor. Gelelim pazar gününe onda da aileme zamn ayırıyorum. Malum iç işleri bakanını kızdırmamak lazım . Şubatın ortasında Malatya ulaştırma er alayında da benim 28 günüm geçti. Hayatımda gördüğüm en fazla kar olan yer Bıçak için görüşlerine teşekkür ederim Alıntı yapılan: Emrah - 11 Temmuz 2015, 18:09:38Eline saglık çok hoş. Ahşabın açısını çok iyi ayarlamışsın. Kesintisiz ve dalgalı desenler harika. Bu bıçak sayesinde ev de, birkaç ay keyfine diyecek olmaz artıkEmrah Ustam öyle bir anlatmışsınki sadece güldüm çok iyi çok teşekkür ederim Alıntı yapılan: sefaçabuk - 11 Temmuz 2015, 19:12:54Gerçekten çok güzel bir bıçak olmuş, sapın eğimleri özellikle mutfakta çalışmayı kolaylaştıracak türden. Ellerine sağlık Tarık usta, nefis olmuş Çok teşekkür ederim Sefa Hocam. Sapı işlemede her yaptığım bıçakta tecrübem artıyor daha da konforlu hale getirebiliyorum ama sizlerin yanında çok daha eksiklerimiz var.
Muhteşem!! Elinize sağlık..
Harika görünüyor ustam ellerine sağlık.
10 numara usdam eline sağlık.
Gayet güzel bir bıçak Tarık usta imrendirici bir çalışma olmuş eline sağlık
Yiyeceğimiz azcık salata adamın çektiği zahmete bak
Kardeşim çok güzel olmuş, tam olarak istediğim gibi Tünel çıkışında bekliyorum
ellerin dert görmesin abi çok güzel görünüyor
Gerçekten çok güzel bir bıçak olmuş tarik usta ellerine saglikgüle güle hayirli günlerde kullan-
Çok çok zarif olmuş,emeklerinize sağlık.
Ellerine sağlık ustam, harika olmuş. Kesici ağız ne güzel parlamış
Şef bıçağın yapımına ilgi uyandırdı bende o derece güzel olmuş yani. 10 numara olmuş
Tarık kardeşim ellerine emeğine sağlık. Sen bu işi aştın artık tebrikler