üstadım süper... çok rafine, çok dengeli kabza-çelik uyumu; tertemiz (damas ta harika Rasim usta)... eline sağlık
Eline sağlık abi çok güzel olmuş.Rasim ustamında eline sağlık.
Tarık süper olmuş, bak bunu hediye edebilirsin bana
abi eline sağlık herseyiyle on numara olmuş
tarık kardeşim harika olmuş ellerine sağlık
çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
guzel temız bır çalışma olmuş Tarık usta , yanlız Rasim usta bıldığım kadarı ıle 1075 ıle çalışıyordu. stoğuna 1095, de ekledimi..?
Tarık usta harika bir iş olmuş sağolsun radim ustanın damaskus muhteşem ama sizde hakkını vermişsiniz doğrusu tertemiz bir işçilik. Yalnız kabzada epoksi harici sadece ip deliği boru pim var sizce yeterli oluyor mu? Yoksa içerlerde gizli birşeyler mi var
Alıntı yapılan: Hasan BAHCİVAN - 25 Haziran 2015, 00:20:55Tarık usta harika bir iş olmuş sağolsun radim ustanın damaskus muhteşem ama sizde hakkını vermişsiniz doğrusu tertemiz bir işçilik. Yalnız kabzada epoksi harici sadece ip deliği boru pim var sizce yeterli oluyor mu? Yoksa içerlerde gizli birşeyler mi var Teşekkür ederim Hasan Hocam. Evet gizli bişiler var . İçeriden 2 tane gizli pim ve görüldüğü üzere boru pim.
Eline saglık ustam. Eleştirilecek bir yönü yok. çok rafine bir iş olmuş
Güzel bir çelik ve kusursuz bir işçilik biraraya gelince işte ortaya böyle görsel bir şölen çıkıyor. Bize de izlemek kalıyor, ellerine sağlık Tarık Usta, çok nefis görünüyor.
Alıntı yapılan: Haznedar - 25 Haziran 2015, 00:27:38Alıntı yapılan: Hasan BAHCİVAN - 25 Haziran 2015, 00:20:55Tarık usta harika bir iş olmuş sağolsun radim ustanın damaskus muhteşem ama sizde hakkını vermişsiniz doğrusu tertemiz bir işçilik. Yalnız kabzada epoksi harici sadece ip deliği boru pim var sizce yeterli oluyor mu? Yoksa içerlerde gizli birşeyler mi var Teşekkür ederim Hasan Hocam. Evet gizli bişiler var . İçeriden 2 tane gizli pim ve görüldüğü üzere boru pim.Sevdim bu gizli pim işini ilk fırsatta deneyeceğim. Ayrıca söylemeyi unutmuşum muhteşem bir kabza olmuş