Durmadan bir şeyler soruyorum kusura bakmayın. Ancak ilk yaptığım iş olduğundan bazı noktalarda ilerleme kaydedemiyorum. Kamanın kendisinin bir kaç ufak rutuşu kaldı.
Kın için tasarıma başladım. Ancak onda da kının arka kısmının nasıl olacağı konusu meçhul. Ben netten yaptığım araştırmalarda genelde ön resmi çekilmiş. Arka kısma yönelik bir şey canlanmıyor aklımda. Aynısı gibi yapsam takma taşıma asma gibi kullanılacaksa nasıl kullanılacak. Eğer bir yer yapılırsa da nasıl yapılacak herhangi bir fikri katkısı olan varsa dinlemeyi değerlendirmeyi çok isterim. Birde örnek resim varsa tadından yenmez artık.
Tasarımı ekliyorum. Mevcut tasarım üzerinden de eleştirilere açığım. Biliyorsunuz siz olmasaydınız bıçak bu halini almayacaktı.

Tasarım bu. Sırasıyla sağdan sola malzemeler rumi desen ve kının balçağa yaslanan kısmı gümüş.
Gövdedeki ince uzun siyah ve beyaz kısımlar boynuz ve kemik.
Kının en geniş kısmı olan yer gümüş üstüne acur kesim bronz,
Orta kısımla uç kısım arasında kalan yer deri yada oyma olacak. Ben daha çok deri olması taraftarıyım. Renk konusunda siyah ağır basıyor ama normal deride basit mi kaçar bilmiyorum. Uç kısım yine gümüş.
Kıymetli fikirlerinizi bekliyorum.