Ustam söyleyecek bir şey bulamıyorum.neyseki bu işi,kutuyu elime alıp inceleiğim için kendimi çok şanslı hisettim birden fotolardan ziyade bu işi elinize alıp incelediğinizde detaylara işin temizliğine hayran olmamak elde değil.mehmet iyiki varsın iyiki seni tanımışız.bize renk,değer kattın .kendi adıma teşekkür ederim
Mehmet usta Nacizane fikrimi söyleyeceğim ama diğer ustalarım affınıza sığınarak söylüyorum isim koymak bana düşmeyebilir ama desenler saptaki işlemeler sanki aklıma Sultanlara layık gibi geldi bir fikir ismi SULTANİ olabilir mi
neveser?
Muhteşem bir (bıçak, kama falan diyemiyorum eser olmuş elleriniz dert görmesin inşallah. Çalışmanın sürecini görünce burda kendime şöyle bir pay çıkardım; Bu işte acele etmeyeceksin arkadaş, zımpara, perdah yaparken, ağız açarken falan yılmadan zamana yayıp en güzel işi yapmaya çalışacaksın . Yoksa aceleyle bitsin hemen kavuşayım dediğim her iş ya zayi oldu ya içime sinmedi bir türlü vesselam...
Yadıgar nasıl olur hem bu kama degerı ve emegı ıle dıger nesıllere bırakılıcak gıbı
İsmi buldum galiba İsmi 'Batur' olsun
Alıntı yapılan: atikmehmet - 25 Aralık 2016, 17:14:43İsmi buldum galiba İsmi 'Batur' olsun Yakışır gerçekten Dağ 2 dede vardı ''batur söveşte belli olir'' diyodu türkmen .
İsminide bulduğuna göre Umarım kıymetini bilen biri alır gerçekten üzerinde çok yoğun emek var
Muazzam bir sabır ve çılgın bir emek var... Hatasız bir sanat eseri çıkmış ortaya. Kutusundan, kınına her detayı normal bir insanı yapım aşamasında pes ettirecek cinsten özen göstermişsiniz. Hayran kalmamak elde değil. Elinize, kolunuza sağlık!