Bıçak Sanatı - Forum

Doğaçlama (3 numara)

Zanzibar

• 239
  • Yalçın
  • Meslek: Grafik tasarım
  • Yer: İZMİR
Ynt: Doğaçlama (3 numara)
« Yanıtla #20 : 10 Temmuz 2015, 11:13:34 »
Ahmet öğretmenim çok zarif ve temiz iş olmuş, emeğine sağlık...

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #21 : 10 Temmuz 2015, 13:53:17 »
kurt delıklerını yada catlakları agacın kendı tozu ve tutkal bıldıgımız beyaz tutkal ıle macun yap ha dersınkı rengı bırebır aynı olsun o zaman da selulozık dolgu vernıgı dolgu vernıgınınde ıkı cesıdı var bırı kompanatlı yanı donduruculu dıgerı ıse duz dolgu dıe gecer bızde... duz olanını al 1 kg luktan agzını sıkı kapadıgın surece 2 yıl yeter sana tahmınım 10 tl cıvarı bısey  bo arada bıcak cok guzel duruyor
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

Ahmet Arıkan

• 624
  • Ahmet Arıkan(1987)
  • Meslek: Hırdavat-Nalburiye
  • Yer: burdur
« Yanıtla #22 : 12 Temmuz 2015, 16:21:19 »
kurt delıklerını yada catlakları agacın kendı tozu ve tutkal bıldıgımız beyaz tutkal ıle macun yap ha dersınkı rengı bırebır aynı olsun o zaman da selulozık dolgu vernıgı dolgu vernıgınınde ıkı cesıdı var bırı kompanatlı yanı donduruculu dıgerı ıse duz dolgu dıe gecer bızde... duz olanını al 1 kg luktan agzını sıkı kapadıgın surece 2 yıl yeter sana tahmınım 10 tl cıvarı bısey  bo arada bıcak cok guzel duruyor
ustam teşekkür ederim. tavsiyelerinizi dikkate alacağım. benim babam da eski mobilyacılardan. söylediklerinizi temin etme konusunda problemim yok fakat ben epoksiyle talaş karıştırmayı tercih etmiştim. lakin epoxy şeffaf olmadığı için gri renk biraz patladı  :)
Ahmet öğretmenim çok zarif ve temiz iş olmuş, emeğine sağlık...

teşekkürler  :)

BUŞGUT

• 329
  • Ahmet Ertan Selen
  • Meslek: Harita mühendisi
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #23 : 15 Temmuz 2015, 01:07:04 »
Hocam elinize sağlık , sırt deseni mükemmel olmuş.  :2up
Doğa varsa bende varım. Ahmet Ertan SELEN