Bahco testere alın.
Ben matkap ucu olarak bosch un kobalt uçlarını kullanıyorum, biraz pahalı ama, körelme sıfır
Alıntı yapılan: adiyez - 26 Mayıs 2015, 16:43:24Ben matkap ucu olarak bosch un kobalt uçlarını kullanıyorum, biraz pahalı ama, körelme sıfırSıfır çok çok iddialı. Körelmeyen kesici, delici, aşındırıcı alet olmaz.
Kobalt alaşımlı matkap ucuyla sertleştirilmiş bir Ck67 yi delebilmeniz demek, su verme işleminde bir sorun var anlamına da gelebilir.
Ben su verilmemiş halini zor deldim abi.
Alıntı yapılan: EnesCan - 27 Mayıs 2015, 20:31:37Ben su verilmemiş halini zor deldim abi.Sizin matkap ucunda sorun vardır yüksek ihtimal tabi deldiğiniz matkapta önemli devir ve baskıyı ayarlamak lazım.Evet uç biraz kör ne var ne yok denedik 4-5 tane matkap fakat hiç doğru düzgün uç yok elimizde.Bu matkap uçlarını bilemeyi deniyecegim.
Geçen gün el testeresiyle profil çıkarayım dedim bezdim yemin ediyorum bi-metal 18diş ama çok zorluyor. En güzel yol bütün çelikler toplayıp şerit testeresi olan bir ustanın yanında 3-5 profil çıkarmak
Sağlam bir yere bağlamak lazım bende sağlam masa yok benim mengene 10kg civarı bağladığım yeri koparacak gibi geliyor Birde üst katlarda oturuyorum ses sıkıntılı hep bahane işte bunlar.
Geçen gün el testeresiyle profil çıkarayım dedim bezdim yemin ediyorum bi-metal 18diş ama çok zorluyor.