elıne saglık cok guzel duruyorlar
Teşekkür ederim.
Eline sağlık abicim deneyimlerinide paylaştığın için ayrıca teşekkürler.
Teşekkür ederim Erkan Bey
Ellerinize sağlık.
Eğe ile çalışan birine göre çok hızlısınız. Elinizden çıkan işler de mükemmel.
Ben de bant zımpara olmadan bu işin uğraşının beni aşacağını düşünürdüm şimdi kendimden utandım
Yalnız bu hediye işi başınıza bela açar. Yaptığınız o kadar bıçağın sadece maliyetini tahsil etseydiniz zımpara makinanız olurdu şimdiye kadar 
Yusuf güzel sözlerin için teşekkür ederim.Zaman tuttum.Bir bıçağı baştan sona kadar yaklaşık 3 günde bitirebiliyorum.Hafta sonları ve hafta içi çalışma ile.Eğer bir kaç bıçağı aynı anda yapmaya başlarsan sistemli çalışma ile bir bıçak 2 günde bitiyor.Bant zımpara tabi ki büyük kolaylıktır.Ama bant zımpara olmadan da yapılabilir.Biraz fazla emek vermek zorundasın.Yaptığım iş hobi amaçlı olunca bu da çok sorun olmuyor.Hediye işi başıma sorun açtı zaten ama o kadar bıçağı ben ne yapacağım. Bu sayede ben de tecrübe kazanıyorum, öğreniyorum, hem de eşe dosta bir hatıram kalıyor.Bıçak yaptığınız insanlar da bazen size hediye veriyorlar.Geçenlerde bıçak yaptğım arkadaş memleketten kuşburnu marmelatı getirmişti mesela.

Maliyet olarak da ilk başlarda aldığım alet edavat vb için yaptığım harcamalar haricinde çok fazla harcamam olmuyor.Kullandığım çelik ucuz bir çelik.Kabza malzemeleri bedava.
Ellerinize sağlık hocam
Ne kadar gönlü genişsiniz...
Edit:kayın biraderiniz o saymadigi biçağı bana gönderebilir mi acaba vitrinin baş köşesi boş.
Teşekkür ederim.Kayınbiradere geçen sonbaharda kurban bıçağı vermiştim.Geçenlerde bacanaklarıma yaptığım bıçakları görünce bundan da istiyorum dedi.Eee eliniz mahkum.Hanımın kardeşi

Hocam eline sağlık.
Teşekkür ederim Deniz Ustam.
Elinize sağlik paylaşim icin teşekkürler gayet güzel görünüyorlar
Teşekkür ederim Fatih Bey
Hocam ellerinize emeğinize sağlık
Teşkkür ederim Rasim Ustam.