Kadir kardeşim nedense usturalar beni pek cezbetmiyor. Ama gayet güzel bir çalışma olmuş. N695 ler bundan daha iyi olacaktır. Bir sonraki her zaman bir öncekine göre daha çok tecrübe demektir.
Alıntı yapılan: Volkan - 25 Nisan 2015, 16:56:53Kadir kardeşim nedense usturalar beni pek cezbetmiyor. Ama gayet güzel bir çalışma olmuş. N695 ler bundan daha iyi olacaktır. Bir sonraki her zaman bir öncekine göre daha çok tecrübe demektir.Bakalım daha profilleri bile çıkartmadım inşAllah iyi bir şeyler çıkar ortaya
Alıntı yapılan: İlkay Kadir Karaca - 25 Nisan 2015, 17:01:57Alıntı yapılan: Volkan - 25 Nisan 2015, 16:56:53Kadir kardeşim nedense usturalar beni pek cezbetmiyor. Ama gayet güzel bir çalışma olmuş. N695 ler bundan daha iyi olacaktır. Bir sonraki her zaman bir öncekine göre daha çok tecrübe demektir.Bakalım daha profilleri bile çıkartmadım inşAllah iyi bir şeyler çıkar ortayaŞüphesiz
elıne koluna saglık guzel duruyor traşta yapıyormu
Teşekkür ederim Hiç denemedim ama zannetmem çünkü ağzı iç bükey değil.
Alıntı yapılan: İlkay Kadir Karaca - 26 Nisan 2015, 23:42:02Teşekkür ederim Hiç denemedim ama zannetmem çünkü ağzı iç bükey değil.Biraderim içbükey olmasada traş eder.Biraz araştırınca görürsün düz taşlama usturaları
Ellerine sağlık ılkay ilk için çok harika ve güzel olmuş
İlkay Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Abi sayende onlarıda biliyorum Ama benimkinde 5mm sırt kalınlığ, 1.5cm taslama yüksekliği var. O keskinliğe ulaşabilir mi bimliyorum.
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Ustura illaha içbükey olacak diye bir şart yok ama hatam yok ise bu tür ağız açılmış bir usturada tıraş olmak için biraz tecrübe olması gerekir diye okumuştum.
N695lerin birini ayır kendine Yada şu ck75 bitmeden yap bir profil
Kardeşim ellerine emeğine sağlık çok çok güzel tebrikler