.............."gercek dünkü cocuklar burda fırsat buldu sonrasında hiç birşey yapmayan adamlar 3 yılda 1 bıcak paylaşanlar adam aldu bizler öcü olduk sqğ olun var olun kg sii400 euro olan malın defolusunu bize kakqlayan adamlar adam oldu "
sayende yüzümüz yerde kalmasın diye 2400meuro pra verdik ve sözümüzü tutuk peki sen ne yaptın kaya efendi hiç bir şe ben bunları senin sayaende cepten verdim karsişiliyacanmı yoksa kacacanmı hayde ermeydanı
"sizi kazıklayan duygu sömürüsü yapan arkadşlara tahammül edin kardeşlerim artık ben yokum "
Abi gitmesi gerekenler başka. Sen niye gidiyorsun? Üç beş kişinin dedikleri için kaç bin kişiyi bırakıp gitme.
lakın renklı olanlar gayet duzgun kesımlı ve sıyah olanlarda kalem izi ve yamuk kesılmış olanlar vardı bu kafama takıldı ya plakadan kesılmıstı yada buyuk olan parça ıkıye ayrılıp bır tane ıkı adede çıkarılmıştı.
ıkıncı golü siyah linerlerden yedım kafamda acabalar dolaşmaya başladı kaya bır plakayı bölüp bana ıkı plaka olarak verırmi..?
üçüncüsü evlere şenlık güzel kahverengı g10 olarak bana gelen....
bu mesajınıda genel muhabbette yönetımden ayrıldığımı bıldırmek için açtığım "yönetim " başlıklı konuma yazmışsın ne alaka..! anladığım kadarı ile bu konuda bır rahatsızlığın var ve bunu telafi etmek istiyorsun , alınmış alınmıştır. merak etme bana gelen malzemeleri kullanmayacağım her zaman gözümün önünde olacak ve herkesi kendim gibi görmenin bana yaşattığı bır deneyim olarak hatırlamamı sağlıyacak 
kısacası senın samımıyetıne asla ınanmıyorum . ve bu forum senın ıstedığın an oynayabıleceğin arka bahçen değildir..!
Bunda kesinti yapmıyorum .Çünkü ben bu ithamlarla aksini ispat edemeyecek birisini sahtekar olarak algılıyorum..
..." beni tanıyan , bilir boş yere birşey diyecek kimseye iftira atacak adam değilim. hesap numaramı göndereceğim ve malzemelerini iade edeceğim .
ama son bırsey güzel bir atasözü
" Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır." selametle... "
Yavuz hırsız yakıştırması buraya neden uygun görüldü acaba ...
Kaya bey sizin aranızda geçen alış verişle ilgili konuşmuyorum zira o konuda bana laf düşmez. Ama forumda kullandığınız bu sokak jargonu, tehdit vari konuşmalarınız beni cok rahatsız ediyor ve forumun güzelliğini bozuyor, bu tip soylemlerinizi ozel den yazın. Bu forum herkesin ağzına geleni söylediği bir yer değil . ne kadar çirkin sözler sarf ediyorsunuz ve bizleri üzüyorsunuz.
Bu rahatsızlığınız ,yapılan iftiraların ispatına davetine de yapılmış olsaydı sizinde tarafsız olduğunuzu düşünecektim..
....…" özgür abi sana lafım yok burda çıkarcı insan çok ve bazılarıda mazeme satarken satan başkası sanki paralı asker tutmuş satıcı adına konuşuyor yazıyor ne alaka onuda anlamış değilim bazıları bazılarını pohpohluyor satlık mazeme var almıyor ama liste yapıyor övüyor yönlendiriyor ne alakaysa bazıları bazılarını kullanıyor açıkça belli kaya bey almanyadan yazıyorum getiriyorum diyorsun kimse kimseye babasının hayrına birşey getirmez heleki tanımadıgı birine kim ne istersede alır veya almaz senide ilgilendirmez mesala ben almıyorum bu kadar basit kaya bey özgür ustanın listesinde yoktum çelik listesi yani şimdi bende alcam seni ilgilendirmez bazıları 3 katı fiyata satarken neden sustunda şimdi yazıyorsun buda soru işareti yeni üyeyiz diye aptalda değiliz almanlar yalan konuşmaz derken türkler yalancı üç kağıtcımı sen ne demek istiyor açıkça yaz
Sizinde bu işte yeni olmanızın verdiği heyecandan böyle bir mesaj yazdığınızı aslında kötü bir niyetinizin olmadığını düşünüyorum.
İşte arkadaşlar içersine düşürülmeye çalıştığım iddia ve sorular bunlara muhatap olacak bir gayret içerisine girme gayretim olmadı olmaz.Herşeyi usulüne uygun olması gerektiği gibi şeffaf bir sistem içerisinde geliştirmeye çalıştım.Bu arada aşmam ve karşı durmamam gereken uluslar arası kanun hukuklara uygun girişimlerdede bulundum.Almanya'da firma açtım ,Türkiye'de bir firmaya ortak olma faaliyetlerim sonuç aşamasında.Seçkin firmalarla defalarca görüştüm bayilikler ve taahhütlerini aldım.Bu benim Bıçak Sanatı ailesine hem malzeme hem pazar hemde yeni iş kolları sunma ideallerime uygun geliyordu.Ortalığı bulandırma bir kaç kat fiyatına mal satmak şöyle dursun ,ben bu işe benim gibi gönül vermiş insanların sınır ötesi fiyatlarla yurtta kaliteli mal temin edebilmeleri maksadıyla yaptım .Bu noktada ilk girişimlerimin zararla sonuçlanmasını sözkonusu etmedim .Kısacası forum ailesine bu kolaylıkların sunulması bazı kimseleri iftira ve karalamalara yönlendirmesinden duyduğum üzüntü içimi çok rahatsız eder hale geldi .
Ben bu foruma herzaman sevgiyle yaklaştım ,hediyeleştim ,selamlaştım,öğrendim öğrendiklerimi geliştirip tekrar aynı kaba koydum .Muhatap olduğum asılsız yakıştırma ve iftiralar hepsi ilgili adreslerdeki fiyat,ebat,kalite ,ölçülerle karşılaştırıldığında boşa çıkacaktır.
Ben foruma verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diler ,kaydımın silinilmesi gereğinin ,maruz kaldığım bu asılsız yakıştırmalardan daha büyük acı vermeyeceğini belirtmek isterim ..