kolaylıklar dilerim..ne olacağını anlamadım aslında ama bu tür imalatların sonuçlarını hevesle bekliyorum..
bütün ümidim bu gençlikte ,eline sağlık hızır osmanım imdada yetiştin yine
Alıntı yapılan: SARI AHMET(nedim durmaz) - 18 Nisan 2015, 00:28:43bütün ümidim bu gençlikte ,eline sağlık hızır osmanım imdada yetiştin yine Ne demek abi önemli değil Resimlerde arka planda daire testereler gördüm ne güzel şey onlar
osmanım gözünden de bişey kaçmıyor şeytan ayrıntıda gizli 80crv2
Alıntı yapılan: SARI AHMET(nedim durmaz) - 18 Nisan 2015, 01:20:37osmanım gözünden de bişey kaçmıyor şeytan ayrıntıda gizli 80crv2 Hemide en iyisinden maşallah atölye bitsin bol bol bıçak yapmanı bekliyorum o zaman.
inşallah kardeşim 10 taneye yakın profil bekliyor ,d2 ,4110 ,1090,hss,t5,t7 ....80crv2 kesilecek fırın tekrar kurulacak .terkupül takılacak ,keçe yapılacak iş çok anlıyacan
Alıntı yapılan: SARI AHMET(nedim durmaz) - 18 Nisan 2015, 01:28:04inşallah kardeşim 10 taneye yakın profil bekliyor ,d2 ,4110 ,1090,hss,t5,t7 ....80crv2 kesilecek fırın tekrar kurulacak .terkupül takılacak ,keçe yapılacak iş çok anlıyacan İyimiş bu kadar profil varsa kesin bitmişlerinden düşer burayada.
Nedim abi gayet güzel gidiyor fakat o kasnağa o kayış olmamış gibime geldi. Yani atıyorum kasnak 19 luk kayışa göre kayışın ise 17 gibi kontrol et istersen.
Abi maşallah