Unutmadan... İlk çizimdekilerin sap profili bana tanıdık geldi ama acaba neden?
dövme olacaksa, "selametle" diyebiliyorum ancak şu anda... :'( :'(peki plaka O1 bulma şansımız?
Alıntı yapılan: emin albayrak - 25 Nisan 2011, 11:27:31dövme olacaksa, "selametle" diyebiliyorum ancak şu anda... :'( :'(peki plaka O1 bulma şansımız?Çubuklardan bir şahmerdanı veya presi olan birisi lama haline çekse ne güzel olur di mi Bu arada illa ki O1 olmak zorunda diil, K510 (cıva çeliği) O1 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip, kolay bulunuyor, hemen her çapta çubuk olarak alınabiliyor diye biliyorum...
Emin, bende 4mm o1 var biraz , 24 cm filan olmasi lazim , 5 cmm eninde . Getiririm bir ara.
Alıntı yapılan: emrekipmen - 25 Nisan 2011, 12:12:49Alıntı yapılan: emin albayrak - 25 Nisan 2011, 11:27:31dövme olacaksa, "selametle" diyebiliyorum ancak şu anda... :'( :'(peki plaka O1 bulma şansımız?Çubuklardan bir şahmerdanı veya presi olan birisi lama haline çekse ne güzel olur di mi Bu arada illa ki O1 olmak zorunda diil, K510 (cıva çeliği) O1 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip, kolay bulunuyor, hemen her çapta çubuk olarak alınabiliyor diye biliyorum...çubuk şahmerdanlayacak ya da presleyecek birisine bakıyor tüm iş o zaman