Elinize sağlık devamını bekliyorum
Eline sağlık ustam çok güzel olmuş.
Elinize sağlık. Sıcaklık kontrollü bir ısıl işlem fırını olmadan meneviş yapmak zor olmasına karşın eğer mesele özel olarak 100C'de meneviş yapmak ise bunu içinde su kaynayan bir kapta çok hassas bir sıcaklık kontrolüyle yapmanız mümkün.Suyun kaynamakta olduğu süre içinde bıçağınız 100C'den yukarısını (ve aşağısını) görmeyecektir.
İsmet abi ellerine emeklerine sağlık, sanırım yeni aldığın sıcaklık ölçme termokuplu daha gelmemiş daha, o geldiğinde çok daha sağlıklı işlemler yapabilirsin abi. senden sonra bende sipariş verdim daha gelmedi benimkide bekliyoruz bakalım.
Elinize sağlık. Ufaklık hoş olacak.
Elinize sağlık güzel olmuş.
Tebrikler güzel calısma olmuş. Ocagın şekli homojen ısinmayi cok etkiliyor,birkaç deneme sonra en uygun sekli bulmam mumkun olmuştu. Daha büyük bicaklar ile çalışirken sizde degistirmek isteyebilirsiniz. Daha uzun bir yanma odası işinize yarayacaktir (nacizane tavsiyedir). Cesaret edip denemek bile güzel tekrar tebrik ederim.
Elinize sağlık İsmet abi güzel bir model ve çalişma olmuş kolay gelsin.
Elinize sağlık bu tür çeliklerde renkten ısıyı anlamak biraz daha zor termokulp gelince çok daha iyi işlemlerinizi yaparsınız.
Alıntı yapılan: marslan_51 - 12 Mart 2015, 14:37:01Tebrikler güzel calısma olmuş. Ocagın şekli homojen ısinmayi cok etkiliyor,birkaç deneme sonra en uygun sekli bulmam mumkun olmuştu. Daha büyük bicaklar ile çalışirken sizde degistirmek isteyebilirsiniz. Daha uzun bir yanma odası işinize yarayacaktir (nacizane tavsiyedir). Cesaret edip denemek bile güzel tekrar tebrik ederim.Teşekkürler, sizin ocağı örnek aldım zaten, "L şeklinde" demiştiniz bir mesajda. Yanma odasını uzatmak derken L nin uzun bacağını mı kastediyorsunuz?Benim ocakta uzun kısım 30 cm kadar, L nin kısa bacağı da karşı duvara kadar 20 cm kadarAlıntı yapılan: Son Samuray - 12 Mart 2015, 14:39:11Elinize sağlık İsmet abi güzel bir model ve çalişma olmuş kolay gelsin. Teşekkürler