elindeki bıçağı yumusak oldugu ve yanlış bilenmiş olsa hocam sızce dayanırmı***
??
Tam olarak hatırlamıyorum şimdi, linki de bulamadım

Hızır Osman değiliz ki bulalım hemen

Geçenlerde Gökhan Usta yerli Bıçaklardan bahsetmiş ve surdovbisa'nin çok yumuşak olduğunu söylemişti. Inşallah yanilmiyorumdur.

Geçen gün bir yerde denk geldim ve satıcıya sordum, nasıl bu bıçak satılıyor mu diye.
"Peynir ekmek gibi, en kaliteli bıçak" dedi bana.
Kasaplar bütün gün masat çekerler, çünkü genelde yumusak bıçak severler.
Ama eminim Emre Usta'nin bir bicagini kullansalar fikirleri degisirdi.

Imla hataları için sizden ve bütün forumdaslardan özür diliyorum, tablette yazmak insanı deli ediyor
