Ellerine sağlık soytürk bey tamamıyla siz yansıtan sizin yarısında bir eser olmuş.
Çok keyifli bir eser olmuş. Ellerin dert görmesin ustam.
Alıntı yapılan: yasin - 30 Aralık 2014, 19:37:47Ellerine sağlık soytürk bey tamamıyla siz yansıtan sizin yarısında bir eser olmuş. Özür diliyorum tüm arkadaşlardan bozuk ve anlaşılmaz türkçe kullandığım için, cep telefonumun otomatik sözlüğünün azizliğine uğramışım kontrol etmeden çabucak göndermekte benim hatam oldu. Cümlenin sonunda ki anlaşılmayan kelime 'sizi yansıtan size yakışır' olacaktı.
sitenizdeki yeni bıçağınızı da bugün gördüm o da çok güzel oluş
Ustam tarzını çok begeneniyorum valla . izindeyim ustam inşallah bende bu kadar güzel bıçaklar yapabilirim
Ustam sizi sitenizden de takip ediyorum izninizle birkaç sorum olacak . Yağlı asit kullanmışsınız onu anlatır mısınız ? Birde ocağınız gördüm kömür, kestane kömürü mü ?
Soytürk usta kafama bir şey takıldı. Bu yaptığınız bushcraf scandi ağızmı..?
Eline sağlık ustam çok güzel olmuş On Numara işçilik bayıldım
Teşekürederim Soytürk ustam. şimdiki yaptığım bıçağımda denicem
Tebrikler cok güzel olmuş, kabze meşedenmi gerçekten çok çekici olmuş... Elleriniz dert görmesin.
Alıntı yapılan: Ersin7500 - 17 Ocak 2015, 23:10:31Soytürk usta kafama bir şey takıldı. Bu yaptığınız bushcraf scandi ağızmı..? Scandi gibi ama hafif dışbükey ve scandiye nazaran daha geniş ağız yapısı var. Alıntı yapılan: ersenanahtar - 18 Ocak 2015, 09:08:15Eline sağlık ustam çok güzel olmuş On Numara işçilik bayıldım Teşekkür ederim.Bu agizi ege ile yapabilirmiyiz yaparsak artilari eksileri ne olur . Soyturk ustam bira bilgi verirmisiniz Alıntı yapılan: murattarla - 18 Ocak 2015, 20:45:16Teşekürederim Soytürk ustam. şimdiki yaptığım bıçağımda denicem Kolay gelsin, merakla bekliyorum