bowie'nin yanında, dik duran bıçak bitirilmeyi bekliyor gibi sanki; ben onu beğendim
Sag ust kesedeki caki orda olmayi haketmemis sanki. Tipi bushcraft olan caki
Alıntı yapılan: hüseyin75 - 07 Aralık 2014, 19:12:11Sag ust kesedeki caki orda olmayi haketmemis sanki. Tipi bushcraft olan caki Kabar 4070 cakı cok saglam bir sey kullanmadıgımdan dolayı kutusunda duruyor sadece bakıp yerine geri koyuyorum
Alıntı yapılan: Hakan ÖZDEMİR - 10 Aralık 2014, 22:16:17Alıntı yapılan: hüseyin75 - 07 Aralık 2014, 19:12:11Sag ust kesedeki caki orda olmayi haketmemis sanki. Tipi bushcraft olan caki Kabar 4070 cakı cok saglam bir sey kullanmadıgımdan dolayı kutusunda duruyor sadece bakıp yerine geri koyuyorumBen ondan bir tane kırdım.
Güzel,iyi günlerde kullan.
Valla üstad hayran kalmamak elde değil
Bende forma girmeden önce boyle bir koleksiyon yapmaya düşünüyordum ama formdan sonra bu koleksiyonu kendi yaptigim bicaklardan ooluşturmaya karar verdim her daim kullanılabilir vede sağlamHayirli günlerde kullanin
Alıntı yapılan: Ufuk87 - 12 Ocak 2015, 14:37:58Valla üstad hayran kalmamak elde değil eyw saolasın kendi capımızda ufak tefek ugrasıyoruz umarım benimkilerden daha iyi daha güzel bıcakların olur
Hakan usta hakikaten cok güzel kolleksiyon massallah yok yok her türlü bicak var,ALLAH güle güle iyi günlerde kullanmak nasip etsin,