Vaay! Beklediğinize değmiş hani... Tebrikler! Çok güzel bir parça.
Güzel çalışma olmuş
Murat, gerçekten de çok güzel bir kama olmuş, ama Salim'in de dediği gibi o kılıfı ne yap et bir an önce yok et bence de. Ellerin dert görmesin, işlerini özlemiştik.
Kılıf bu kamaya olmamış maalesef. Ellerine sağlık ustam.
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 04 Aralık 2014, 23:10:10Murat, gerçekten de çok güzel bir kama olmuş, ama Salim'in de dediği gibi o kılıfı ne yap et bir an önce yok et bence de. Ellerin dert görmesin, işlerini özlemiştik.Alıntı yapılan: Salim Türk - 04 Aralık 2014, 23:01:59Kılıf bu kamaya olmamış maalesef. Ellerine sağlık ustam. salim kardeşim sefa hocam kılıf konusunda çok haklılar aslinda be ona ahşap bir kılif yapmak istedım ama müşterım acele edince böyle oldu
Alıntı yapılan: balıkcı - 05 Aralık 2014, 00:02:25Alıntı yapılan: sefaçabuk - 04 Aralık 2014, 23:10:10Murat, gerçekten de çok güzel bir kama olmuş, ama Salim'in de dediği gibi o kılıfı ne yap et bir an önce yok et bence de. Ellerin dert görmesin, işlerini özlemiştik.Alıntı yapılan: Salim Türk - 04 Aralık 2014, 23:01:59Kılıf bu kamaya olmamış maalesef. Ellerine sağlık ustam. salim kardeşim sefa hocam kılıf konusunda çok haklılar aslinda be ona ahşap bir kılif yapmak istedım ama müşterım acele edince böyle oldu Bence müşteriniz acele etmekte çok haklı, kim olsa bu parçayı biran önce eline almak isteyecektir üstadım.