Güzel bir bıçak olmuş. Kabza kalın gibi dursa da önemli olan kullanıcının rahat kullanması. Liner olarak faraş kullanılmasına karşıyım. Zamanla deforme olabilen bir malzeme. Bunun yerine kaynak maskesi kullanabilirdin.
Merhaba,
Teşekkürler üstadım. Kabza kalın ama eller büyük olunca yapabileceğim bir şey kalmıyor. Ergonomik açıdan böyle olması gerekiyor... kötü duruyor olabilir ama elimede küçük geliyor diğerleri...
Çok güzel olmuş elinize sağlık
. Özellikle üzerindeki tırtıklara bayıldım. Bush crafta yeni bir soluk getirmişsiniz.
Merhaba,
Teşekkür ederim üstadım. Sırt desenini buradaki üstadlardan gördüm ilk yaptığım bıçaklarda olmamasına üzülüyorum bazen.
Elinize sağlık hoş duruyor farsı ta güzel diki fakat salim abi pek önermedi
salim abi kaynak maskesi yerine başka alternatif var mıdır yasa orjinal malzeme araştırırken ne diye sormalıyız liner mi dicez
Merhaba,
Teşekkür ederim üstadım. Bana göre sizin hayal gücünüze kalmış veya üstadların deneyimleri ön planda olmalı.
Elinize sağlık 
Merhaba,
Teşekkürler üstadım.
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Bende ilk bu model için başladım bu hevese,
Merhaba,
Teşekkürler üstadım. Benim de çok hoşuma gidiyor bu model hem şık hemde işlevsel...
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Sırt deseni benimde çok hoşuma gidiyor ayrı bir hava katıyor.
Merhaba,
Teşekkürler üstadım. sırt desenine bende bayıldım keşke tüm bıçaklarımı böyle yapsaydım.
Ayrıntılara iyi ki takılmamışsın bir de takılsan ne olurdu kimbilir
. Çok güzel olmuş, epeyce uğraştırmıştır eminim. Ellerin dert görmesin 
Merhaba,
Teşekkürler üstadım. Dediğiniz doğru epey yordu beni..Üstadım Ayrıntı derken bazı noktaların azda olsa elden geçmesi gerekiyor ama aktif olarak kullanacağım aklıma gelince gerek görmüyorum. eğer siz beğendiyseniz ve güzel olmuş diyorsanız, o zaman ben ayrıntılara fazla takılıyorum.
ellerinize saglik mükemmel olmus begendim

Merhaba,
Teşekkürler üstadım.
Güzel parça. Elinize sağlık. Güle güle eskitin.
Merhaba,
Teşekür ederim üstadım.Bu bıçağımı bende çok beğendim. Güle güle eskitin demişsiniz: bu bıçağı belime taktığımda zaten betonlardan uzaklaşmışım demektir. Betondan uzak neresi varsa benim yüzümü güldürür.