Güzel sözlerinizi Mehmet Turan ustamızın yerine de alıyorum.Beraber yaptığımız bir çalışma bu.Bıkana kadar ustura yapmaya devam edeceğiz gibi geliyor.Bir dahaki sefere civa çeliğinden yapmayı düşünüyoruz.
Bu bir öncekine kıyasla daha güzel olmuş. Belki uç kısmın köşesine hafif bir pah kırılabilirdi, namlu oturmuş artık.
Nefis bir ustura olmuş, çok sade ve güzel, tam olması gerektiği gibi... Uç kısmı bana da çok sivri geldi, biraz pah olsa nasıl olurdu acaba
ellerinize kollarınıza sağlık Hocam 
Tavsiyeler için sağolun ustalarım.Bileme yapmadan önce uç kısmı aslında çok hafif pah kırdım.Bu tür usturalar görüntü olarak güzel ama dikkatli kullanılması gereken usturalar. Farketmeden çizik atabilirsiniz.Çok fazla pah kırıncada görüntü bozulacak gibi geldi bana da.
Rıza Hocam ellerine sağlık çok afilli bir ustura olmuş. Ustura ucundan profil görüntü varmı ağız kalınlığı en son ne oldu acaba ?
Sap malzemesi hakkında da soru sorsak çok sıkıntı olmak istemeyiz..
Kaya ustam sap malzemesi çöpe atılmış bir malzeme idi.Ahmet Yüce ustamız compact laminant ( yurtdışında phenolic laminate) olduğunu belirtti.Çok sağlam bir malzeme.Görüntü itibari ile boynuz malzemeleri andırıyor.Ağızdan profili çektim. Fotoğrafları telefon ile çektiğim için odaklama problemi var İnşallah anlaşılır